Kā uzbužinās

Lēmumu par gredzenošanu pieņems mūsu ūpju pētnieki - Juris Lipsbergs un Pēteris Daknis, tomēr domāju, ka mazuļi (ja līdz tiem nonāks) tiks pie gredzeniem - tas tiek darīts visās zināmajās ligzdās.Ligzdas gariņš wrote:paldies,puke,tad jau šamie ūpju bērni arī tiks pie rotas lietām?puke wrote: Latvijā gredzeno arī pūces, tai skaitā ūpjus. Mūsu redzamākie pūču pētnieki ir Gaidis Grandāns un Andris Avotiņš jun. Vairāk info var atrast viņu izveidotajā Latvijas pūču izpētes biedrībā - http://latvijaspuces.lv/sakums/
Здорово!fleur wrote:9:02 mātītes saucieni
Hmmm man liekas viņiem jau bija trīs oliņaslianaliesma wrote:Labrīt!
Apsveikumi vecākiem ar trešo oļuku! un lūriķīšiem...
Jēziņ kādas skaņas viņi izdotLigzdas gariņš wrote:30.marts.
kā jau īsteniem nakts putniem pienākas tā lielā rosība un garās sarunas norit naktī![]()
no 00:47-00:56 abi mīļi pakomunicēja viens ar otru un kungs pat bij ieskrējis ligzdā,droši vien lai nodotu Bo kundzei kādu kārumiņu![]()
parasti tik mīļi viņi čivina/00:54/ kad tiek nodots ēdamais:
Viky, paldies, sajaucu tēmas un saliku "divus vienā", dodos pie Margo...Viky wrote:Hmmm man liekas viņiem jau bija trīs oliņaslianaliesma wrote:Labrīt!
Gadāslianaliesma wrote:Viky, paldies, sajaucu tēmas un saliku "divus vienā", dodos pie Margo...Viky wrote:Hmmm man liekas viņiem jau bija trīs oliņaslianaliesma wrote:Labrīt!