P.S. Pie ligzdas atkal motora skaņas... Bet ūpenei laikam netraucē.
Sandra Raituma
Tā varētu būt, jo suņiem augstumu mēra līdz skaustam. Attiecīgi, ja apsēdināsim Reksi Bubas ligzdā, tad Reksis tomēr būs galvastiesu pārāks. Bet, ja Reksis stāvēs miera pozā un neslies purnu gaisā, tad izlīdzināsies ar stāvošo Bubu. Nu, man tā šķietJamsis wrote: ...esot apmēram vācu vilka suņa lielumā.
Fleur, protams, Tavi video klipi ir vienmēr gaidīti forumā, paldiesfleur wrote:20:23 sieviete prom, vīrietis apmeklējums
Es ceru, ka jūs atradīsiet, ka ir labi, ka es veicu filmas un nodot to uz forumu šeit?
atvainojos par manu nepareizu tulkojumu....
Thanks a lot, fleur!fleur wrote: Es ceru, ka jūs atradīsiet, ka ir labi, ka es veicu filmas un nodot to uz forumu šeit?
Kādas viņiem lielas, spalvainas, skaistas kājeles.lianaliesma wrote:20.24 Papiņš atlido paskatīt oļukus, kamēr mammuks izskrējis
Jā, tās spalvainās, pūkainās un mīkstās kājas tik smukas!Jamsis wrote:Kādas viņiem lielas, spalvainas, skaistas kājeles.lianaliesma wrote:20.24 Papiņš atlido paskatīt oļukus, kamēr mammuks izskrējis
Fleur! Tu vienmēr būsi mīļi gaidīta!fleur wrote: Es ceru, ka jūs atradīsiet, ka ir labi, ka es veicu filmas un nodot to uz forumu šeit?
fleur wrote:20:23 sieviete prom, vīrietis apmeklējums