Laučiem ir visai dīvainas kājasd.e. wrote: Es skatījos uz tā medījuma kājām un nelikās pēc putna

Laučiem ir visai dīvainas kājasd.e. wrote: Es skatījos uz tā medījuma kājām un nelikās pēc putna
Sveiki!MĀRIS wrote:Vai ir zināms, kad izdētas oliņas, un kad varētu būt mazie perpelīši?!
Nu re, Vērotāj, taisni tikko kā (zem Tava vārda izveidotajā) 1.lapā ieliku smuko bildi ar abiem ūpjukiem no video, lai pilna informācija, un bez vārdiem, jo tādu mums vēl nav. Gan jau ar laiku uzradīsies.Vērotāja wrote: Normāli iet tajās ligzdās, kur nosauc bez jebkādām procedūrām, bet pirmajā lapā maksimums vienu bildīti ieliek bez jebkādiem aprakstiem.
upsVērotāja wrote:Attiecībā uz vārdiem esmu kļuvusi tik māņticīga![]()
Kā uzrīkojam lielo balsošanu vai arī tēmas pirmajā lapā saliek pārāk sīku informāciju par pāri, viss... var gaidīt, ka kaut kas notiks. Tpu, tpu, tpu.
Normāli iet tajās ligzdās, kur nosauc bez jebkādām procedūrām, bet pirmajā lapā maksimums vienu bildīti ieliek bez jebkādiem aprakstiem.
Mums ir trīs izteikti "pūčinieki" - d.e., Ligzdas gariņš un Feja. Feja deva vārdu stārķēnam, tāpēc d.e. un Ligzdas gariņš varētu nosaukt ūpjus.
Es tak esmu vēl māņticīgāka, man pat bail tajā virzienā aizdomāties !Vērotāja wrote:Attiecībā uz vārdiem esmu kļuvusi tik māņticīga![]()
Kā uzrīkojam lielo balsošanu vai arī tēmas pirmajā lapā saliek pārāk sīku informāciju par pāri, viss... var gaidīt, ka kaut kas notiks. Tpu, tpu, tpu.
Normāli iet tajās ligzdās, kur nosauc bez jebkādām procedūrām, bet pirmajā lapā maksimums vienu bildīti ieliek bez jebkādiem aprakstiem.
Mums ir trīs izteikti "pūčinieki" - d.e., Ligzdas gariņš un Feja. Feja deva vārdu stārķēnam, tāpēc d.e. un Ligzdas gariņš varētu nosaukt ūpjus.
O, jā... man "sīkā" tepat Rīgā, Biķernieku meža Linezerā tādus pagājušovasar piefiksēja un izbrīnā bildes sasūtīja, es Dabasdatos arī ieliku ! Traki dīvaini izskatās.Vērotāja wrote:Laučiem ir visai dīvainas kājasd.e. wrote: Es skatījos uz tā medījuma kājām un nelikās pēc putna![]()
Ligzdas gariņ, man liekas, ka - sagaidam mazos un tad, gan jau pa visiem kopā noteikti tiksim pie foršiem vārdiņiem tiem lielacainajiem brīnumiem !Ligzdas gariņš wrote: upspati uzprasījos
tā uzreiz nemaz nenāk prātā,varbūt Leo un Leontīne,tad gaidam ko d.e. teiks,varbūt viņai ir skaisti vārdiņi padomā
mjā, es sākumā iedomājos,ka būs nakts redzamības kamera... bet nav...nu varbūt labi, ka tā, citādi es gulēt nekad laicīgi netiekulianaliesma wrote:Žēl tikai, ka nevaram redzēt savus ūpjukus naktī, kad viņiem tā lielākā šiverēšana.
var arī tād.e. wrote:Ligzdas gariņ, man liekas, ka - sagaidam mazos un tad, gan jau pa visiem kopā noteikti tiksim pie foršiem vārdiņiem tiem lielacainajiem brīnumiem !Ligzdas gariņš wrote: upspati uzprasījos
tā uzreiz nemaz nenāk prātā,varbūt Leo un Leontīne,tad gaidam ko d.e. teiks,varbūt viņai ir skaisti vārdiņi padomā
Tā bija paredzēts, taču dažādu sakritību dēļ neizdevās laikā uzstādīt un tad jau ūpenei bija ola, kad vairs traucēt nevarēja.d.e. wrote:mjā, es sākumā iedomājos,ka būs nakts redzamības kamera... bet nav...nu varbūt labi, ka tā, citādi es gulēt nekad laicīgi netiekulianaliesma wrote:Žēl tikai, ka nevaram redzēt savus ūpjukus naktī, kad viņiem tā lielākā šiverēšana.![]()
Kas tas ir par putnu, kas gulēt iet kā pūce, bet no rīta ceļas kā zombijcīrulis?
Pareizā atbilde - d.e.
Latvijā gredzeno arī pūces, tai skaitā ūpjus. Mūsu redzamākie pūču pētnieki ir Gaidis Grandāns un Andris Avotiņš jun. Vairāk info var atrast viņu izveidotajā Latvijas pūču izpētes biedrībā - http://latvijaspuces.lv/sakums/Ligzdas gariņš wrote:pie mums laikam ūpjus negredzeno
paldies,puke,tad jau šamie ūpju bērni arī tiks pie rotas lietām?puke wrote: Latvijā gredzeno arī pūces, tai skaitā ūpjus. Mūsu redzamākie pūču pētnieki ir Gaidis Grandāns un Andris Avotiņš jun. Vairāk info var atrast viņu izveidotajā Latvijas pūču izpētes biedrībā - http://latvijaspuces.lv/sakums/