Sakarā ar nepietiekamu barības piegādi, vecākais mazulis ir ļoti agresīvs...
3/22/17..Dale Hollow Eagle Cam ~ CAUTION!!~ DH 1 Very Aggressive This Morning
deeagle55
Es pārskrēju. Fakts, ka lielais mazo plucināja kā kaut ko ēdamu, domāju, ka nobeidza viņu.skarleta wrote:Labāk video neskatīties ja lianaliesma ?
skarleta, es neskatījos, jo negribas sevi sāpināt, mazulītis jau vēl cīnās un nav mūsu spēkos neko tur mainīt, bet sirds jau sāp... bet vispār materiāls vērtīgs, pieredze, kā tas var notikt dabā, kādreiz vēlāk paskatīšos...skarleta wrote:Labāk video neskatīties ja lianaliesma ?
Briesmīgilianaliesma wrote:skarleta, es neskatījos, jo negribas sevi sāpināt, mazulītis jau vēl cīnās un nav mūsu spēkos neko tur mainīt, bet sirds jau sāp... bet vispār materiāls vērtīgs, pieredze, kā tas var notikt dabā, kādreiz vēlāk paskatīšos...skarleta wrote:Labāk video neskatīties ja lianaliesma ?
Kaut kā neliekas, ka barības piegāde būtu TIK ļoti nepietiekama. Lielajam laikam guza tā izstaipīta, ka pustukšā jau bada sajūta.lianaliesma wrote:Uzmanību!
![]()
Sakarā ar nepietiekamu barības piegādi, vecākais mazulis ir ļoti agresīvs...
Labdien!
Tas lielais toč tāds broilers....Dibenu uz augšu pacelt nevar.... Un sūdzēties par to ka nav pietiekamas barībasskarleta wrote:Nē ,nav vēl cauri ....nupat paskatījos ,viņš ir vidū un mēģina pacelt galviņu