Raimis uzlec uz zara.

Ja nemaldos, tad šis ir pirmais kaut kāda materiāla nesiens šim pārim uz ligzdu.Knābis wrote:Ērgļi ieradās ligzdā ar sausas zāles vīkšķi un mēģināja to iekārtot ligzdas interjerā.
Šim pārim, jāMĀRIS wrote:Ja nemaldos, tad šis ir pirmais kaut kāda materiāla nesiens šim pārim uz ligzdu.Knābis wrote:Ērgļi ieradās ligzdā ar sausas zāles vīkšķi un mēģināja to iekārtot ligzdas interjerā.![]()
Man arī tā šķietmega2 wrote: izskatās,ka meitene vispār nesaprot,kas notiek?
Es nevēršu pat muti vaļā, sēdēšu klusi stūrītī, trīcēšu, žagošos, šņaukāšos un........cerēšu.uldis wrote:Hm.. negribās jau "nakarkaķ", bet vai šitā zāles stiepšana nozīmē, ka šogad tomēr būs?!
uldis wrote:Hm.. negribās jau "nakarkaķ", bet vai šitā zāles stiepšana nozīmē, ka šogad tomēr būs?!
Man šķiet, ka tas palielina iespēju no 0.1% uz 1%uldis wrote:Hm.. negribās jau "nakarkaķ", bet vai šitā zāles stiepšana nozīmē, ka šogad tomēr būs?!
Hihi...precīzi !MĀRIS wrote:Es nevēršu pat muti vaļā, sēdēšu klusi stūrītī, trīcēšu, žagošos, šņaukāšos un........cerēšu.uldis wrote:Hm.. negribās jau "nakarkaķ", bet vai šitā zāles stiepšana nozīmē, ka šogad tomēr būs?!![]()