http://epl.delfi.ee/news/eesti/mis-jaab ... d=67528372
* kas bērnībā lasīja grāmatu "Šurp visi, kas lasīt prot"? kā tur bija ar to aprīli - bija stāsts par to, kā marts pie maija ciemos gāja, bet aprīlis visādus šķēršļus lika, ja?

Made, es tieši nācu uz šejieni ar šo stāstu
Manuprāt tā ir imprintinga/sekošanas reakcija, tikai izpausme cilvēciskota, jo viena no iesaistītajām pusēm ir cilvēks un tieši viņš ir izvēlējies tās izpausmes.Simba wrote:Sprogaina, jo šķirne tāda. Kaut kad pa kādiem minizoo staigāju, tur vistas bija visādas šādas un man šķiet, ka baloži arī. Tāda jancīga, salīdzinot ar parastajām, ne? Skaistule
Diez kāds būtu ornitologu pragmatiskais viedoklis par šo pieķeršanos? Vai pieķeršanās jeb tomēr instinkts? Vēl nevaru rimties
Skumji...
Vēsturiski kādreiz bija pieņemts kārt cilvēkus tirgus laukumā... Cilvēce vēsturiski ir gājusi cauri dažādiem attīstības posmiem.Savukārt pret aizliegumu iestājas Rīgas cirka atbalsta biedrība, kas vēlējās aizsargāt cirka vēsturiskās tradīcijas, tostarp dzīvnieku izrādīšanu.
Kādā gan attīstības līmenī ir mūsu pārstāvji deputāti?“Es vairāk raudzījos uz to, ko bērns cirkā no dzīvnieku atrakcijām gūst. Viņš gūst absolūti nepareizu priekšstatu par dzīvnieku.
Pēc tam man, esmu daudz darbojies vides izglītības jomā, jāmēģina pārliecināt bērnu par pretējo, jo viņš ir pārliecināts, ka lācis staigā uz divām kājām, pērtiķītim kājās ir bikses. Patiesībā cirks nekādā veidā nav izglītojošs. Tieši pretēji. Es savus argumentus, protams, frakcijā klāstīšu. Es tos klāstīšu droši vien arī Saeimas sēdē, bet man nav lielas ticības, ka mani argumenti tiks saklausīti,” sacīja Līdaka.
Tātad:Jā, ja grib redzēt orhidejas, tad laiks no jūnija vidus līdz jūlija sākumam būs vislabākaisIr tā, ka maijā esmu aizņemta ar skolēnu ekskursiju organizēšanu & vadīšanu, kā reiz pie Engures ezera, ja jūs paši vienojaties par datumu, tad tālākās sarunas ar Robertu varu veikt
Tā paša Coastlake projekta ietvaros ir paredzēts organizēt vairākas putnu vērošanas eksursijas dažādām grupām pavasarī/vasaras sākumā. Iespējams, ja no forumiešiem (protams, tas nav obligāts visiem) ir šāda vēlme, tad varam arī kādu putnu ekskursiju saorganizēt!
Es domāju, ka jums ir jāsāk ar datumiem un tad jau tālāk pasākums tik jāapaudzē ar saturu
lianaliesma, paskaties bildes no pasākumiem. Saeimas vecenes visas kā viena demonstrē kažokzvēru kažokus! 21.gadsimta politiķes kažokzvēros!!! Pat ja cilvēks nav īpaši "zaļš", kažokādas ir tik nemoderni, tik nehumāni. Mīnus tūkstoši balsotāju. Bet šīs nesaprot, dižojas savos kažokos kā 70-gadu tirgusdāmaslianaliesma wrote: Kādā gan attīstības līmenī ir mūsu pārstāvji deputāti?
Piekrītu. Pie tam arī putni tad vēl visi ir uz vietas, un būs no torņa ko palūrēt, savādāk kā tad lūriķi bez lūrēšanas?!Vērotāja wrote:Tātad:
Pirmais, mums ir jāizvēlas tikšanās datums.
Izteikšos pirmā - man datums nebūtu tik būtisks, bet labāk vēlētos orhideju laiku jūnija beigās, jūlija sākumā.
Vai mums ir jāizvēlas viens no piedāvātajiem variantiem? Jo globāli es arī par orhidejāmVērotāja wrote: Pirmais, mums ir jāizvēlas tikšanās datums.
Bet kāpēc ne?! Un ne jau maijā, bet aprīļa otrajā pusē, kad daba mostas.Simba wrote:Līdz ar to es vairāk tā kā balsoju par diviem tusiņiem - vienu lielo orhidejās un vienu "ielāpu" maijā![]()