Putnu barotava "Zābakos", Krimuldas novadā, 2016/2017
Re: Dabas, putnu un dzīvnieku kameras Latvijā, 2016/2017
Ar baudu noskatījos Fejas un Raganietes darbošanos, it sevišķi kad tika pacelts vēl dzelteneis maisiņš, un arī tas gandrīz viss dabūts tomēr iekšā barotavā! Paldies, meitenes.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Raganiete, Feja, paldies par rūpēm par čiveklīšiem
Raganiete, liels paldies par ekskursiju fotogrāfijās. Re, tā arī ir kā "izskaitļojām", ka no stārķa ligzdas skatoties barotava ir labajā stūrī apakšā. No zemes viss izskatās tuvāk.
Un tās sniegpulkstenītes.... Pavasaris!
(Raganiete, pačuksti, lūdzu, kāds Tev fotoaparāts. Gatavojos pirkt sev, man ļoti patīk Tavas bildes, to kvalitāte.)
Raganiete, liels paldies par ekskursiju fotogrāfijās. Re, tā arī ir kā "izskaitļojām", ka no stārķa ligzdas skatoties barotava ir labajā stūrī apakšā. No zemes viss izskatās tuvāk.
Un tās sniegpulkstenītes.... Pavasaris!

(Raganiete, pačuksti, lūdzu, kāds Tev fotoaparāts. Gatavojos pirkt sev, man ļoti patīk Tavas bildes, to kvalitāte.)
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Labrīt.mega2 wrote:7:18 Ups! kādu es interesantu eksemplāru stārķu ligzdā noķēru-kāds no tiem diviem,kas pie putnu barotavas ganījās-kāds no vanagiem vai klijāniem(?)
mega, šis ir peļu klijāns
Super kadrs!
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Last edited by mega2 on 20 Mar 2017 11:30, edited 2 times in total.