Viņš tā visu laiku kopš atlidošanas.d.e. wrote:16:10 ko šis to spārnu tā nokāris ?

Viņš tā visu laiku kopš atlidošanas.d.e. wrote:16:10 ko šis to spārnu tā nokāris ?
Euuu, man nez kāpēc profilā likās līdzīgs Robčikam !MĀRIS wrote:Ligzdā ir Erna, bet uz zara sēž neTramps.![]()
Patin nedaudz atpakaļ, viņš atplētis spārnus vēdina padusesd.e. wrote:16:10 ko šis to spārnu tā nokāris ?
jā, jau tagad pamanīju....pavasara trakums putniņam, sakarsis.Vērotāja wrote:Patin nedaudz atpakaļ, viņš atplētis spārnus vēdina padusesd.e. wrote:16:10 ko šis to spārnu tā nokāris ?![]()
Karsti laikam.
in my mind Tramp has nothing to do with any president nor any person with loose moral. he is a dog! here's a picture of Lady and the Tramp:MĀRIS wrote:Kad You Tubē izskanēja vārds Tramps, viņš nekādā ziņā nebija saistīts ar ASV prezidentu Trampu, tur bija pilnīgi cits pamatojums. Varbūt Liz01 vai Ame atcerēsies precīzāk. Un man pret šo vārdu nebūtu nekādu pretenziju, jo ne jau ASV prezidents viens viņu nēsā, kā Ame jau pieminēja savā komentārā. Varbūt ieliekam vienkārši Melānijas vietā Ernu, un konflikts būtu novērsts?! Varbūt?! Tikai nemetiet ar pārāk lieliem akmeņiem!
P.s. Nu neliekas man tāda numurēšana ērta, praktiska,...!
i don't understand the question. GoogleTranslator does not help. / Es nesaprotu šo jautājumu. GoogleTranslator nepalīdz.MĀRIS wrote:...Ame! Liz01! Vai vārds Tramps der?!
Erna is female word that was given to lady by Māris... expromtum...ame wrote: who is Erna? / kurš ir Erna?![]()
Ame! Liz01! Does the word Tramp fit?ame wrote:i don't understand the question. GoogleTranslator does not help. / Es nesaprotu šo jautājumu. GoogleTranslator nepalīdz.MĀRIS wrote:...Ame! Liz01! Vai vārds Tramps der?!
Erna ir meitene. Es viņu tā, bez foruma akcepta saukāju, lai izmuktu no asociācijām par Trampu un Melāniju - ASV pirmo pāri.ame wrote: who is Erna? / kurš ir Erna?![]()
Pilnīgi pareiziMĀRIS wrote:16.50. Pēc manām domām ligzdā guļ tā pati meitene / Erna/, kura mums figurē šeit visu šo dienu, bet zarā sēž tēviņš, ar kuru viņa šorīt ieradās.![]()
Ir Tramps 100%. Paskaties uz spārnu - 90grādu zīmējums+gaišā spalva.MĀRIS wrote:15.55.![]()
![]()
Šitas vecis ligzdā nemaz nav Tramps!!! Aste nav Trampa!
![]()
![]()