Paldies,mega2,par atbildi.Nezinu kā izdosies,bet ceturtdien mēģināšu(manā rīcībā kādas stundas būs darba transports),aizvest stirniņām mazos burkānus.Ļoti ceru,ka izdosies pierunāt līdz Zābakiem aizbraukt,mega2 wrote:Kā Feja lūdza,šorīt sazvanījos ar kokaudzētavas atbildīgo kungu,kurš izrādījās tieši pats barotājs un šobrīd atrodas ārzemēsRaganiete wrote: Nez kā ar tiem maisiem?Tagad kamera rāda tā,ka pat plecu cilvēkam neredzētu,ja kāds būtu atnācisTeica,ka visu info nodos tālāk :shock:Muļķīgi sanāca,vajadzēja zvanīt pa tiešo uz ''Zābakiem'',nevis caur ārzemēm(?) darbiniekam
![]()
Putnu barotava "Zābakos", Krimuldas novadā, 2016/2017
Re: Dabas, putnu un dzīvnieku kameras Latvijā, 2016/2017
Labrīt!
Jā,mega2,tā ir putnu barotāja kundze,kas arī tur strādā.Neizskatījās apmierināta ,graudus izbērām zemē,jo varbūt stirniņas apēdīs.Mazie putniņi taču neēd tādus graudus,bet sīļi gan varētu .Tie pa zemi arī salasīs.
Jā,mega2,tā ir putnu barotāja kundze,kas arī tur strādā.Neizskatījās apmierināta ,graudus izbērām zemē,jo varbūt stirniņas apēdīs.Mazie putniņi taču neēd tādus graudus,bet sīļi gan varētu .Tie pa zemi arī salasīs.
9:19-9:22 Stirnuki liekas,ka sajutuši kaut kādas pārmaiņas pie barotavas-iet un snaigsta galvas uz augšu

Nez vai Raganietei izdos nogādāt tur burkānīšus kādu dienu?

Nez vai Raganietei izdos nogādāt tur burkānīšus kādu dienu?
Last edited by mega2 on 21 Feb 2017 13:12, edited 1 time in total.
Man arī likās,ka bumbiņas sajutuši.Par ceturtdienu jau ierunājosmega2 wrote:9:18 Vismaz 6 stirnuki izskrēja cauri ābeļdārzam un pētīja,liekas,ka speķa bumbiņas![]()
Tad nu gan būtu laime pilnīga(es domāju stirnukiem,ne šoperim)Raganiete wrote: Man arī likās,ka bumbiņas sajutuši.Par ceturtdienu jau ierunājosšoferim.Domāju,ka aizvedīs mani.
11:10 Nu jau divi dzilnīši atlidojuši un pat viens lauku zvirbulis parādījies,bet maskējās kreisajā pusē ābeles zaros un arī zilzīlīte ir pie barotavas

11:11 Arī zaļžubītis ir klāt!

11:11 Arī zaļžubītis ir klāt!

Last edited by mega2 on 21 Feb 2017 18:29, edited 1 time in total.
mega2 wrote:Tad nu gan būtu laime pilnīga(es domāju stirnukiem,ne šoperim)Raganiete wrote: Man arī likās,ka bumbiņas sajutuši.Par ceturtdienu jau ierunājosšoferim.Domāju,ka aizvedīs mani.
13:45 Izskatās,ka mazie knariņi sāk sarast ar barotavu un tās pārpilnību-skraida šurpu turpu un arī uz vietas uzturas ilgāk

Interesanti,kad lielie putni(sīļi,žagatas un kraukļi) sadūšosies atlidot,laikam līdz viņiem putnu pasts nav nonācis?
Nu,nekas-jau drīz atkal sola salu(līdz-10) un sniegu,tad jau visi saskries,ka vietas pietrūks

Interesanti,kad lielie putni(sīļi,žagatas un kraukļi) sadūšosies atlidot,laikam līdz viņiem putnu pasts nav nonācis?
Nu,nekas-jau drīz atkal sola salu(līdz-10) un sniegu,tad jau visi saskries,ka vietas pietrūks
Last edited by mega2 on 21 Feb 2017 18:31, edited 1 time in total.