Es varu piedāvāt kopā ar Raganieti, kas parāda ceļu, brīvdienās aizbraukt ( ir auto, tiesības

Feja! es jau arī neko īsti nezinu par to barošanas procesu,bet cik nu zinu,tad sēklām jābūt nesālītām un negrauzdētām-parastajām mazajām melnajām(ne svītrotajām)Feja wrote:Jāgaida, ko Raganiete atbildēs uz šo manu piedāvājumu.Rīt no rīta došos uz tirgu un nopirkšu speķa gaļas gabalu.
Sēklas Jūs pērkat Depo? Cik lielu daudzumu vajadzētu? Tai barotavai ir atverama rezerves kaste. Nez, cik tur var sabērt.
Šaubos, ka brīvdienās kāds cilvēks no LF tur būs, kam varēs atstāt barību. Ja nu tur nolikt kādā vietā zem jumta un darba dienā painformēt.
Cik zinu, ka putniem nekas nedrīkst būt sāļš.
Tikko ieslēdzu datoru. Šodien jau gribēju atrast kādu kas aizvestu ar mazajām tauku bumbiņām.(Mani putniņi ļoti ēd).Tā arī neizdevās neko sarunāt.Uz brīvdienām izdevīgi likt bumbiņas,tad var 2 dienas knibināties.Es šogad pirku sēkliņas Gemosā(lobītās)-1.30 kg.Tagad nezinu ,jo putni mazāk ēd un laikam vairāk nevajadzēs pirkt.Tirgū esmu redzējusi,bet bez mašīnas smaga stiepšana.Feja wrote:Kad šorīt zvanīju, izklausījās, ka vinkārši ir piemirsts - Ā, pareizi... Piedāvāju, ka varbūt vajag palīdzību t.i. nopirkt barību. Laipnais vīrietis atbildēja- Nē, nē paldies, nevajag, tūlīt visu nokārtosim. Teicu, ka satraucamies par putniem. Es domāju, ka šoreiz nostrādāja cilvēciskais faktors, ne tīša ļaunprātība. Tas cilvēks, kas varbūt arī uz pašiniciatīvu uzņēmās atbildību par šo barotavu, ir izbraucis ārpus Latvijas un neiedomājās kādu atbildīgu cilvēku nozīmēt savā vietā, nezinot, ka putnus pārtraucot barot, var ciest paši putni.
Es varu piedāvāt kopā ar Raganieti, kas parāda ceļu, brīvdienās aizbraukt ( ir auto, tiesības) un sabērt to barotavu pilnu ar sēklām. Mēs abas varētu piemeistarot svaigu, lielu speķādiņu. To mēs sarunātu PM - ko un kā. Nav pieredzes putnu barošanā. Saprotu, ka tur ir brīva pieeja. Ja to vispār ir lietderīgi darīt....