Dikti jau čakls

17.15Vērotāja wrote:Tas ir L084, vienu brīdi gredzeni bija ļoti labi redzami. Bet jautājums, kas ir tas otrs, kurš lido virs ligzdas?MĀRIS wrote:17.12. Čau! Ar gredzeniem, bet kas?!![]()
Tad man nebija laika tik ilgi lūrēt, meklēt gredzenus! Bija jāieliek ziņa, kamēr kāds nav aizsteidzies priekšā! Varu taču reiz runāt patiesību, vismaz mājās!Vērotāja wrote:Tas ir L084, vienu brīdi gredzeni bija ļoti labi redzami. Bet jautājums, kas ir tas otrs, kurš lido virs ligzdas?
MĀRIS wrote:Tad man nebija laika tik ilgi lūrēt, meklēt gredzenus! Bija jāieliek ziņa, kamēr kāds nav aizsteidzies priekšā! Varu taču reiz runāt patiesību, vismaz mājās!Vērotāja wrote:Tas ir L084, vienu brīdi gredzeni bija ļoti labi redzami. Bet jautājums, kas ir tas otrs, kurš lido virs ligzdas?![]()
Tas ir labs jautājums-neticu,ka mūsējie,īpaši Vents paciestu tādas lietasVērotāja wrote:Tas ir L084, vienu brīdi gredzeni bija ļoti labi redzami. Bet jautājums, kas ir tas otrs, kurš lido virs ligzdas?MĀRIS wrote:17.12. Čau! Ar gredzeniem, bet kas?!![]()
Lietuvas ērglis aizlidoja, tagad ligzdā ir Vents un negredzenotā meitene.skarleta wrote:17.30
Atkal atlidoja ,aiz viņa otrs
Esmu slinks! Par manīm arī sameklē! Lūdzu!!!Vērotāja wrote:17.44 Abi atkal ligzdāIešu meklēt vispriecīgāko smailiņu aiz priekiem, ka Vents un meitene ir ligzdā kopā
![]()
MĀRIS wrote:Esmu slinks! Par manīm arī sameklē! Lūdzu!!!Vērotāja wrote:17.44 Abi atkal ligzdāIešu meklēt vispriecīgāko smailiņu aiz priekiem, ka Vents un meitene ir ligzdā kopā
![]()
![]()
![]()
Šo ar vēl klātVērotāja wrote:MĀRIS wrote:Esmu slinks! Par manīm arī sameklē! Lūdzu!!!Vērotāja wrote:17.44 Abi atkal ligzdāIešu meklēt vispriecīgāko smailiņu aiz priekiem, ka Vents un meitene ir ligzdā kopā
![]()
![]()
![]()