To varēs labi atpazīt. Tagad jāatrod pazīmes, kā atšķirt otru tēviņu no mātītes, jo ja viņi nestāv blakus, tad pēc lieluma nebūs iespējams salīdzināt.
Nu mātītei gan spalvu krāsojums nedaudz gaišāks, tomēr - ja nav ar ko salīdzināt, var kļūdīties.

Bonnie wrote:Yes Valor I, Hope and Valor II are their names
Mātīte ir Hope/CerībaAm checking with Stan who originally singled them out as I may have I and II backwards. Will post for all when I confirm with him. Bonnie
Lianaliesma, gribēju jau rakstīt forumā par vārdiem, man tos Bonie uzrakstīja jau pēcpusdienā, vienkārši nepaspēju te ierakstīt..lianaliesma wrote:Aizsūtīju foto Bonnie un nupat saņēmu ziņu no viņas par ērgļu vārdiem:
Bonnie wrote:Yes Valor I, Hope and Valor II are their namesMātīte ir Hope/CerībaAm checking with Stan who originally singled them out as I may have I and II backwards. Will post for all when I confirm with him. Bonnie
Tēviņi ir Valor I un Valor II.
Taču to, kurš tēviņš ir I un kurš II, viņa vēl precizēs. Gaidam
Sunshine, es ieliku bildīti FB un tur forumiešiem pajautāju par vārdiem, vai pareizi esmu sazīmējusi putnu dzimumus viņu bildē.Sunshine wrote: Lianaliesma, gribēju jau rakstīt forumā par vārdiem, man tos Bonie uzrakstīja jau pēcpusdienā, vienkārši nepaspēju te ierakstīt..
Arī es viņai aizsūtīju ērgļu foto, iesāku ar viņu komunicēt par visu šo jautājumu un viņa man atrakstīja arī par vārdiem....
varbūt mums nevajadzētu dublēties un rakstīt viņiem vienlaicīgi abām par vienu un to pašu... Tu taču redzēji, ka esmu jau sazinājusies ar viņu un ka viņa apsolīja sīkāku informāciju vakarā.
Sanāk tā mazliet apiet mani un to, ka es jau šo visu sarunu ar viņiem iesāku.
Ja sanāk vienmēr visu info un bildes nodublēt, tad īsti neredzu jēgu tam, kāpēc man kaut ko mēģināt noskaidrot.. tāpat beigās viss būs lieki.
Pilnībā piekrītud.e. wrote:Ēēē...izrādās mums te ir vēl viena Hope ! Super un paldies par info !![]()
Man liekas jebkuri jaunumi un informācija šeit ir ļoti svarīgi un tas nekas, ja kaut kāda aktuāla informācija dubultojas, tas ir tikai loģiski ! Labāk tā, nekā otrādi...kad ar domu - gan jau kāds cits ir pajautājis...noklusē to, kas svarīgs tiem, kas neiesaistās diskusijās svešvalodās !(to es par sevi...) Paldies jums abām, Sunshine un lianaliesma, par izrādīto interesi un interesantajiem jaunumiem !
Es ļoti ceru, ka ligzda, kur olas dēj Hope(Cerība) , mums nesīs daudz priecīgus un pozitīvus vērošanas mirkļus !
Vērotāj,Vērotāja wrote:lianaliesma, vai cilvēks no šī projekta FB nav atbildējis par to, kurš no tēviņiem ir I un kurš II?