Pēc tam, kad Džuljeta iedod kumosu mazulim, Romeo pieliecas un izņem to kumosiņu mazajam no knābja!

Interesants galvas rotājums, cerams, ka tas ir vienkārši ūdenszāles vijums

Un apeda pats?lianaliesma wrote:11.22
Pēc tam, kad Džuljeta iedod kumosu mazulim, Romeo pieliecas un izņem to kumosiņu mazajam no knābja!![]()
![]()
Protams!Viky wrote:Un apeda pats?lianaliesma wrote:11.22
Pēc tam, kad Džuljeta iedod kumosu mazulim, Romeo pieliecas un izņem to kumosiņu mazajam no knābja!![]()
![]()
Man arī gandrīz jau piemetās nātrene...Vērotāja wrote:Cik jaukiSāku jau satraukties un redz cik labi, vairs nav iemesla
Tā izskatās vai ne? Tad jau būs meiteneVērotāja wrote:Bet ir taču NE17 mazliet lielāks par NE16?
OHOlianaliesma wrote:Man arī gandrīz jau piemetās nātrene...Vērotāja wrote:Cik jaukiSāku jau satraukties un redz cik labi, vairs nav iemesla
Atceros, ka pirms 2 gadiem viens no bērniem atbrīvoja mammu no vāverādas, kas bija aptinusies ap knābja apakšējo daļu un viņa nevarēja ne to ādu norīt, ne dabūt ārā. Apbrīnojamā kārtā mazais ieraudzīja un sparīgi izvilka
Cik es atceros, tad kādu nedēļu pirms pirmā lidojuma.Viky wrote:OHOlianaliesma wrote:Man arī gandrīz jau piemetās nātrene...Vērotāja wrote:Cik jaukiSāku jau satraukties un redz cik labi, vairs nav iemesla
Atceros, ka pirms 2 gadiem viens no bērniem atbrīvoja mammu no vāverādas, kas bija aptinusies ap knābja apakšējo daļu un viņa nevarēja ne to ādu norīt, ne dabūt ārā. Apbrīnojamā kārtā mazais ieraudzīja un sparīgi izvilka
Cik tad vecs mazais bija jau, ka saprata kas daraams?