Vēl cūkāda tiek mēģināta sadalīt.

Feja, šis ir ļoti veiksmigs kadrs, Harieta tik fotogēniska tajā!Feja wrote:16.29 Man arī noķērās moments pirms barošanas - Harieta starta gartavībā.![]()
Sveicienslianaliesma wrote: varbūt kāda ēdienreize mums paslīd garām)
Vērotāj, es laikam vairāk mierinu sevi ar tādu domu...Vērotāja wrote:Sveicienslianaliesma wrote: varbūt kāda ēdienreize mums paslīd garām)
![]()
Jā, (mūsu) naktī varam palaist garām, tāpēc no rīta parasti paskatos kas rakstīts projekta mājas lapā informācijas rindā.
Pašlaik tur tāda informācija:
Iznāk, ka neesam neko palaiduši garām, pēdējo barošanu naktī fiksēja d.e. un sandra3006
Gan būs labi. Nav jau tā, ka pavisam nebarolianaliesma wrote:
Vērotāj, es laikam vairāk mierinu sevi ar tādu domu...tik ļoti gribas, lai šis mazulītis izaug mierā un saskaņā, un paēdis...
Man visu laiku stāv prātā Jāņa Ķ. teiktais, ka šamajiem nekas nekaiš pat trīs dienas padzīvojot badā. Un kas to zin, kurš būs vairāk pielāgojies patstāvīgai dzīvei - R&J vienmēr pārpārēm piebāztie, vai arī H&M pusbadā dzīvojušais?! Kas to lai zin?!Vērotāja wrote: Gan būs labi. Nav jau tā, ka pavisam nebaro![]()
Mēs skatamies Džuljetas ligzdu un tāpēc nervozējam, bet ja citā ligzdā būtu sliktāk, varbūt mums šī liktos barības pārpilna.
Man atkal visu laiku ir prātā M.Strazda teiktais par melnajiem stārķiem, ka putna sekmīgai patstāvīgas dzīves uzsākšanai liela nozīme ir vecāku iedotā bagāža - labi baroti un spēcīgi bērni. Varbūt ērgļiem, kam nevajag spēku migrācijai ir savādāk, ka bads motivē cīnīties par izdzīvošanu. Kā ir labāk....Man jau gribētos, lai būtu Džuljetas variants.MĀRIS wrote:Man visu laiku stāv prātā Jāņa Ķ. teiktais, ka šamajiem nekas nekaiš pat trīs dienas padzīvojot badā. Un kas to zin, kurš būs vairāk pielāgojies patstāvīgai dzīvei - R&J vienmēr pārpārēm piebāztie, vai arī H&M pusbadā dzīvojušais?! Kas to lai zin?!Vērotāja wrote: Gan būs labi. Nav jau tā, ka pavisam nebaro![]()
Mēs skatamies Džuljetas ligzdu un tāpēc nervozējam, bet ja citā ligzdā būtu sliktāk, varbūt mums šī liktos barības pārpilna.![]()
Tā tiešām ir liela veiksme,ka oliņa tika ierakta un ērglēns ir viens.lianaliesma wrote:Varbūt tiešām tā ir tāda gudra mammas dabas stratēģija, ka vietā, kur ēdiena nav daudz, jāradinās ēst mazāk jau no mazotnes. Un M15 rīkojās supergudri, ierokot oliņu sausajā zālē un samazinot problēmu līdz minimumam