Viena ēdienreize esot bijusi 11.30 (ja pareizi saprotu)
Guziņa nav galīgi plāna

Paldies ,Feja ,tagad sapratuFeja wrote:Skarleta, 11.30 vecāki apmainījās.
Jā, Sunshine, vecāku uzvedība ir grūti saprotama. Bet ne jau ar prātu viņi tā izdomājuši, nebarošu bērnu un viss. Ir kāds iemesls. Varbūt kaut kāds hormonu darbības krahs tās neizšķīlušās olas dēļ? Puse instinktu tomēr liek rūpēties par mazo, otra puse neizšķīlušās olas dēļ uzskata ligzdošanu par neizdevušos?Sunshine wrote:Nē, nu tagad arī es sāku šo nesaprast... Pulkstenis ir 12.30 dienā, bērns nav nevienu reizi ēdis, bet Harieta vienkārši aizlido un M15 nemaz negrasās sākt mazo barot?
Ja kāds dos vakariņasskarleta wrote:14.37
Un palika vēl vakariņām![]()
Šodien tieši to pašu iedomājos - kaut ātrāk iemācītos pats ēst ! Izskatās, ka šim bērnam ātri būs jākļūst patstāvīgam, ja vecāki būs tikpat kūtri uz barošanu..., bet viņš šodien pēc ēšanas pats arī skrubināja spuru, atstāja gan nenoēstu, bet tomēr jau mācās !Vērotāja wrote: Ja kāds dos vakariņasGribas, lai viņš ātrāk izaugtu un iemācītos pats ēst.
Visu laiku pārdzīvoju par mazo ērglēnu un baidījos pati izteikt šo pieņēmumu.Man jau labu laiciņu liekas,ka Harietai un M15 visu nojauca šī neveiksmīgā ola.Vērotāja wrote: Jā, Sunshine, vecāku uzvedība ir grūti saprotama. Bet ne jau ar prātu viņi tā izdomājuši, nebarošu bērnu un viss. Ir kāds iemesls. Varbūt kaut kāds hormonu darbības krahs tās neizšķīlušās olas dēļ? Puse instinktu tomēr liek rūpēties par mazo, otra puse neizšķīlušās olas dēļ uzskata ligzdošanu par neizdevušos?
Neesmu speciālists etoloģijā, bet nedomāju, ka neizšķīlusies ola var kaut ko nojaukt. Vanckari putni ligzdās ir bijuši vienmēr un pēc teorijas tie putnam nevar izraisīt nekādus krahus, jo atšķirībā no cilvēkiem par saviem nedzimušajiem bērniem viņi neskumst mēnešiem ilgi.Raganiete wrote:Visu laiku pārdzīvoju par mazo ērglēnu un baidījos pati izteikt šo pieņēmumu.Man jau labu laiciņu liekas,ka Harietai un M15 visu nojauca šī neveiksmīgā ola.Vērotāja wrote: Jā, Sunshine, vecāku uzvedība ir grūti saprotama. Bet ne jau ar prātu viņi tā izdomājuši, nebarošu bērnu un viss. Ir kāds iemesls. Varbūt kaut kāds hormonu darbības krahs tās neizšķīlušās olas dēļ? Puse instinktu tomēr liek rūpēties par mazo, otra puse neizšķīlušās olas dēļ uzskata ligzdošanu par neizdevušos?Mazais pieradis ,ka pārtika ir maz un pat īpaši neprotestē
Prieks,ka tagad mazais pabarots,bet vai viņam(augšanas procesā)pietiek ar to mazumiņu.
Mazais neizskatās izvārdzis, tā ir taisnība. Taču mēs paralēli skatamies šo un Džuljetas ligzdu. Tajā bērni tiek baroti cik nu zivis atnes, tik dod. Bet šeit līdz 14-tiem mazulim ēst nedod, bet zivs lizgdā ir, t.i. ir ar ko barot. Bet nebaro un tas ir dīvaini.roosaluristaja wrote: Es nesekoju diži līdzi, kas notiek šajā ligzdā, bet manuprāt nekāda īpaša pamata uztraukumam te nav.