Nemēģināju šodien braukt,jo tur policija uz ceļa bauda visas mašīnas un šoferītis negribēja šoreiz kavētiesmega2 wrote: Vai izdevās nokļūt līdz otrajai stārķu ligzdai?

Nemēģināju šodien braukt,jo tur policija uz ceļa bauda visas mašīnas un šoferītis negribēja šoreiz kavētiesmega2 wrote: Vai izdevās nokļūt līdz otrajai stārķu ligzdai?
Cūku mēra dēļ, ja?Raganiete wrote:Nemēģināju šodien braukt,jo tur policija uz ceļa bauda visas mašīnas un šoferītis negribēja šoreiz kavētiesmega2 wrote: Vai izdevās nokļūt līdz otrajai stārķu ligzdai?Es noteikti kādā brītiņā tur aizbraukšu,lai tā jezga nomierinās.
Jā,Vērotāj,traģēdija ir šausminošaVērotāja wrote:Cūku mēra dēļ, ja?Raganiete wrote:Nemēģināju šodien braukt,jo tur policija uz ceļa bauda visas mašīnas un šoferītis negribēja šoreiz kavētiesmega2 wrote: Vai izdevās nokļūt līdz otrajai stārķu ligzdai?Es noteikti kādā brītiņā tur aizbraukšu,lai tā jezga nomierinās.
Jā,VerotājaVērotāja wrote: Cūku mēra dēļ, ja?
Pelēcīgais tonis varētu būt kaut kāda krāsu ilūzija fona dēļ vai miglas dēļMade wrote:
13:10-13.11 no meža atlidoja pelēkskrauklis
lianaliesma wrote:Ligzdas gariņ, paldies, laikam dikti vaktējibet nu tas "lūsis" pieķerts
Ligzdas gariņ, tu gan esi malacisLigzdas gariņš wrote:nu ko svešu māju pēdotājs pieķertscauna
![]()
man ar likās ka kautčko ēda,varbūt pagājušās vizītes laikā kautčko gardu noslēpa,nu neba jau sīļa slēptās zīles grauzaVērotāja wrote:Ligzdas gariņ, tu gan esi malacisLigzdas gariņš wrote:nu ko svešu māju pēdotājs pieķertscauna
![]()
![]()
Cauna staigāja pa zaru pa to pašu vietu, kur toreiz sniegā bija pēdas.
Nez vai viņai zem ligzdas bija paslēpts kas ēdams, jo likās, ka viņa kaut ko no turienes izvelk un pēc tam ēd.
Ligzdas gariņ, Tev ir absolūts ķēriens un "laimes krekliņš"! Tev allažiņ noķeras unikāli, reti momenti, kurus mēs citi, piecas stundas no vietas sēžot slēpnī, tā arī beigās palaistu garāmLigzdas gariņš wrote:lianaliesma wrote:Ligzdas gariņ, paldies, laikam dikti vaktējibet nu tas "lūsis" pieķerts
![]()
ne maz ar ne dikti,vienkārši noķērās