aka_AEF: Those scheduled to be there for the wave: sharipf_AEF, babyhawk_AEF, grt_AEF, lisaS_AEF, krex_AEF, woo_AEF, gretchen_AEF, and chatters, PattyG, Tatine & friend
aka_AEF: Those scheduled to be there for the wave: sharipf_AEF, babyhawk_AEF, grt_AEF, lisaS_AEF, krex_AEF, woo_AEF, gretchen_AEF, and chatters, PattyG, Tatine & friend
Cita ganskarleta wrote:09.24
Vai tā būtu jau cita zivīte ? Mazais knibinās ap zivs asti![]()
Tur ir Latvijas laiks mīnus septiņas stundas.Sunshine wrote: Ap cikiem? Ap 11.00...
par precīzu laiku nav ne jausmas, jo nezināmu iemeslu dēļ novākts pulkstenis pirmajai kamerai![]()
Māri, es zinu.. Bet nereti patinu atpakaļ ierakstu un tā uztaisu bildes. Līdz šim visu laiku bija pulkstenis abās kamerās, un nebija problēmu.MĀRIS wrote:Tur ir Latvijas laiks mīnus septiņas stundas.Sunshine wrote: Ap cikiem? Ap 11.00...
par precīzu laiku nav ne jausmas, jo nezināmu iemeslu dēļ novākts pulkstenis pirmajai kamerai![]()
Bet smuki bračkiņas!
Tad es Tev nevaru palīdzēt, lai kā arī gribētu.Sunshine wrote: Māri, es zinu.. Bet nereti patinu atpakaļ ierakstu un tā uztaisu bildes. Līdz šim visu laiku bija pulkstenis abās kamerās, un nebija problēmu.
Taču tagad, patinot ierakstu atpakaļ, vairs nevaru zināt, cik ir pulkstenis pie ērglēniem augšējā kamerā, ja apakšējā kamerā visu laiku rāda, piemēram, tikai Romeo un man nav iespējams salīdzināt abu kameru notikumus...