Diskusijas

d.e.

Re: Diskusijas

Post by d.e. »

Vērotāja wrote: ... Tāpēc vairs nav jāskrūvē lapa, bet saite aizved tieši uz to komentāru, no kura sākas notikums.
Es jau tā pa taisno ietrāpīju no Aktualitāšu sadaļas uz caunu vistu vanaga ligzdā ;)
Ļoti ērti, ka nav jārullē pa lpp un jāmeklē, kur ir konkrētais notikums !
Tagad vismaz var uzzināt aktuālos notikumus, bet kad ir vairāk laiks, tad var palasīties vairāk un papriecāties par fotoreportāžām !
Pārmaiņas tiešām ir uz labu ! :D
skarleta

Post by skarleta »

Made wrote: paldies visiem gudrīšiem, kas zināja un minēja pogu "Aktīvās tēmas"
Jā ,tas ir liels paldies :D es ar to nekad nebiju izmantojusi ,jo nezināju :oops:
Simba

Post by Simba »

No manis Vērotājai arī paldies par aktualitāšu sadaļu - tā ir viena feina padarīšana :D Jauki, ka šādi nepazūd galvenie notikumi un tos pie vajadzības ātri var noķert :)
Viky

Post by Viky »

Man ļoti patīk jaunais sadalījums, viegli pārskatāms un saprotams :) Paldies.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

NoraR,
arī no manis liels paldies par foruma sadaļu un tēmu pārskatāmību jaunajā izskatā.
Tagad labi izsekojama arī ligzdu vēsture pa gadiem.
Nosaukumu vienotais pieraksts atvieglo orientēšanos bagātajā materiālā. :)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Simba

Post by Simba »

Jā, sakārtojums ir labs, vienīgais, kas pietrūkst - lai aktuālās tēmas sadalās lapas augšā pēc aktualitātes. Šobrīd, piemēram, diskusijas, kurās ir no aizvakardienas bijuši ieraksti, ir lapas pašā apakšā, bet pa vidu ir neaktuālās tēmas. Tas tāds labs ērtības jautājums :) Varbūt šim jau bija kaut kāds risinājums caur uzstādījumu samenedžēšanu? :roll:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba wrote:Jā, sakārtojums ir labs, vienīgais, kas pietrūkst - lai aktuālās tēmas sadalās lapas augšā pēc aktualitātes. Šobrīd, piemēram, diskusijas, kurās ir no aizvakardienas bijuši ieraksti, ir lapas pašā apakšā, bet pa vidu ir neaktuālās tēmas. Tas tāds labs ērtības jautājums :) Varbūt šim jau bija kaut kāds risinājums caur uzstādījumu samenedžēšanu? :roll:

Vienas lielās sadaļas ietvaros aktīvās tēmas "uzbrauc" augšā. Otrs - ja tēmas skatās kā reģistrēts lietotājs (ielogojoties), tad nelasītās tēmas ir sarkanā krāsā, lasītās zaļā. Tādā veidā uzraiz saprotams, kas ir jauns.

Un trešais - arī neielogojoties var lietot pogu "apskatīt aktīvās tēmas", tur sakārtosies tēmas, kurā ir bijuši ieraksti. Šī poga ir sākumlapā pašā augšā.

Image
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
NoraR

Post by NoraR »

Paldies par labajiem vārdiem :)
Un no manas puses - paldies Vērotājai par Aktualitāšu sadaļu - pati ar prieku ieskatos un uzzinu visas dienas notikumus īsumā!
Vērotāja

Post by Vērotāja »

NoraR wrote:Paldies par labajiem vārdiem :)
Un no manas puses - paldies Vērotājai par Aktualitāšu sadaļu - pati ar prieku ieskatos un uzzinu visas dienas notikumus īsumā!
Paldies :D
mega2

Post by mega2 »

Simba

Post by Simba »

mega2 wrote:Stirnuks uz lauku ceļa :roll:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/tumes-puse ... iem/783791
Trakums ar šīm ir... Šī izskatās vai nu "pa galvu" dabūjusi vai kāda slimība...
Diemžēl man pagājušajā nedēļā gadījās tādu notriekt pirmo reizi mūžā - tāds kreņķis bija, pat izstāstīt nevaru :( Un pēc dažām dienām vēl otra pārdipināja pāri ceļam, netālu no auto... Un nu arī kaimiņam kapots arī samīcīts...
Un kā lai te atrod kompromisu starp cilvēku un dabu, kur es ar savu dūmekli esmu iebridusi stirniņas dabīgajā dzīves vietā un viņa pēdējā brīdī lec pāri savās gaitās? :roll:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba wrote: Diemžēl man pagājušajā nedēļā gadījās tādu notriekt pirmo reizi mūžā - tāds kreņķis bija, pat izstāstīt nevaru :(
Ai, cik nelāgi.... Turies un mēģini par to nedomāt, pagātni vairs nevar manīt un nevajag sevi mocīt :cry:
Pirms diviem gadiem braucām rudens pievakarē, lapsa tieši zem riteņiem, kādu pus metru pirms mašīnas. Vēl tagad ausīs tas krakšķis. Diemžēl dzīvnieki neaprēķina attālumu līdz mašīnai :cry:
Simba

Post by Simba »

Vērotāja wrote:
Simba wrote: Diemžēl man pagājušajā nedēļā gadījās tādu notriekt pirmo reizi mūžā - tāds kreņķis bija, pat izstāstīt nevaru :(
Ai, cik nelāgi.... Turies un mēģini par to nedomāt, pagātni vairs nevar manīt un nevajag sevi mocīt :cry:
Pirms diviem gadiem braucām rudens pievakarē, lapsa tieši zem riteņiem, kādu pus metru pirms mašīnas. Vēl tagad ausīs tas krakšķis. Diemžēl dzīvnieki neaprēķina attālumu līdz mašīnai :cry:
Šodien jau liekas, ka ir palaists. Lūdzu piedošanas, izteicu pateicības, kurināju sveces... bet pirmās dienas bija tiešām elle un diezgan ilgi viņa man acu priekšā bija. Parastam cilvēkam jau auto žēl, a es par dzīvnieku plēsu matus... Arī pirmajā mirklī: tak ne jau kāpu no auto ārā skatīties, kas ar mašīnu - ar visu nošķilto degunu griezu riņķī un gaismās skatījos, kas ar stirnu...
mega2

Post by mega2 »

Tālis wrote:Labrīt!
Tik tiešām, diezgan šerps vējš!

Ērgļu pāris pagaidām nav ne dzirdēts,ne redzēts-tā,kā viss vēl priekšā.
mega2: (varbūt, ka varu padot konsultāciju, ja ne, atvainojos, `tā ka` ir viens pakārtojamais saiklis.
Ērgļu pāris pagaidām nav ne dzirdēts, ne redzēts, tā ka viss vēl priekšā.
Ja teikuma sākumā, tad - Tā kā ērgļu pāris pagaidām nav ne dzirdēts, ne redzēts, viss vēl priekšā. )
Paldies,Tāli par pareizrakstības paraugstundu,bet kļūdas gadās(kļūdīties ir cilvēcīgi),visi esam tikai cilvēki-dažreiz garumzīmes par daudz,dažreiz pietrūkst(tas pats ar burtiem),bet nu jēgu saprast var :P Mēs šeit forumā vispār lietojam daudz dažādus vārdus un izteicienus,kas nu galīgi neatbilst pareizai latviešu valodas gramatikai un nekādas vainas-visi visu saprot un tas ir feini :lol: Bet,lai nu kā,paldies! :P
Tālis

Post by Tālis »

Paldies, mega2, par atrasto Diskusiju lapu.
Biju domājis tikai labu.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Viky

Post by Viky »

Šis mani nedaudz šokēja :shock:

Gulbji iziet ielās!
http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/ ... d=48415711
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Viky wrote:Šis mani nedaudz šokēja :shock:

Gulbji iziet ielās!
Labrīt :P

Mani nošokēja cik piecūkotas ir ielas :evil: Ja uz tām kulēm ir palikušas ēdiena paliekas, putni var vilkt ārā no miskastēm. Maz, ka izmētātie mēsli ir neestētiski, tas taču var būt bīstami putniem, ja kādu mazāku kuli nejauši norīs.
Dmitrijs Boiko beigās pareizi komentē, tur prasās pēc slēgtiem konteineriem. Interesanti, vai RĪgas Dome reaģēs uz šo repliku?
mega2

Post by mega2 »

Varbūt kāds var pamēģināt tos knariņus saskaitit :lol:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/ornitologi ... zos/783905
Viky

Post by Viky »

Vērotāja wrote:
Viky wrote:Šis mani nedaudz šokēja :shock:

Gulbji iziet ielās!
Labrīt :P

Mani nošokēja cik piecūkotas ir ielas :evil: Ja uz tām kulēm ir palikušas ēdiena paliekas, putni var vilkt ārā no miskastēm. Maz, ka izmētātie mēsli ir neestētiski, tas taču var būt bīstami putniem, ja kādu mazāku kuli nejauši norīs.
Dmitrijs Boiko beigās pareizi komentē, tur prasās pēc slēgtiem konteineriem. Interesanti, vai RĪgas Dome reaģēs uz šo repliku?
Tiešī tā! Briesmīgi vienkārši!
Vērotāja

Post by Vērotāja »

mega2 wrote:Varbūt kāds var pamēģināt tos knariņus saskaitit :lol:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/ornitologi ... zos/783905
Paldies, mega, tas ir interesanti :D
Domāju, ka varētu piedalīties saskaitot pie mājas barotavas. Bet v;el vienu stundu varētu vēl skaitīt arī pie Latvijas finiera barotavas. Arī tas būtu interesanti.
Galvenais, līdz 27.janvārim neaizmirst :D
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”