Vērotāja wrote:Māri, arī diskusijās ir jāprot laikus apstāties.
Bet cita lieta, ka kā jau reiz rakstīja Sunshine, varētu būt vairāk savstarpējas intereses. Kāds ieliek komentāru, rakstu, joku vai ko citu, visi klusē....
Ir intraverti, kam sociālā komunikācija vispār nav nepieciešama (piemēram, es), bet lielākajai daļai tā ir nepieciešama. Ir nepieciešama kaut kāda atbildes reakcija, uzmundrinājums, pateikts paldies. Sociāliem cilvēkiem ir grūti sarunāties ar tukšumu un viņi sāk just aizvainojumu, nevajadzību.
100% piekrītu un arī Māra iepriekš rakstītajam !
Mēs esam tik ļoti dažādi un tas patiesībā ir forši, vienkārši ir jācenšas sadzīvot un neierauties sevī, ja domas dalās. Jāsaka gan, ka es neierakstos ne vienā no iepriekš minētajām cilvēku grupām, jo esmu sociālii pat ļoti aktīva, tomēr vēsā mierā varu "sarunāties ar tukšumu" un nejusties ne lieka, ne aizvainota. Zinu, grēkoju...bieži vien sasmejos par humora pilnām diskusijām dažādās sadaļās, priecājos par skaistajām reportāžām un bildēm, bet neko par to nepasaku

Ek, atkal jāsaka pietrūkst Like

, ar ko varētu fiksi "ievērtēt" bildi, komentāru u.t.t. Diemžēl visur, kur kaut kas ir feins, pierakstīt komentāru, nesanāk laika, sevišķi, ja darba laikā brīvā pusminūtē skatos vai caur. tel. ..
Bet no manis tiešām vissirsnīgākais paldies visiem, kas raksta un liek bildes, ir tik labi brīvā brīdī uzzināt, kas notiek pie Pingucīšiem vai Baronu mājā un visur, visur citur !
Jūs visi esat forši, mīļi un ļoti vajadzīgi šeit tieši tādi - tik ļoti dažādi !

Viss būs kārtībā, pieradīsim pie jebkuriem jaunumiem un visas pārmaiņas nāks tikai par labu !
Ļoti gribas šeit redzēt jauno Aktualitāšu sadaļu jau drīzāk !
P.S. Skarleta, veseļojies !