Super pārītis!Liz01 wrote:MĀRIS lieliska bilde![]()

Latvijas daba IR skaista, tāpat kā visa Māmiņas Zemes Daba ir vienkārši brīnumaini skaista, vai ne!Tālis wrote:Vai Latvijas daba tiešām nav skaista, ja vēl skaisti piefiksēta!
Vides filmu studijai tas ir izdevies darbiņš. Priecājos, ka šo filmu veidotāju vidū ir arī mani bijušie kinostudijas "audzēkņi", arī šis filmas skaņas meistars Arvīds Ceļmalis.
Sveiki!Ģeogrāfs wrote:Labrīt! Šorīt krietni auksti, pat zīļuki sarāvušies un silda kājiņas.
Liz01 wrote:![]()
The falcon left its new traveling companions after remaining perched on the windshield for about 20 minutes / Falcon atstāja savus jaunos ceļabiedru pēc atlikušo nosēdās uz vējstikla aptuveni 20 minūtes
Tas ir pats skumjākais,ko varam ieraudzīt pie barotavas.skarleta wrote:Man šodien šoka terapija .....No rīta izbēru putniņiem barotavā barību ,viss kārtībā ,salidoja daudz zvirbuļi ,zīlītes ,melnie strazdi un vēl tāds savāds putniņš ,kuram nezinu nosaukumu. Otro reizi eju uz barotavu ap 15.00 ,paliku ar vaļā platu muti ...Zemē viss ar spalvām un asinīm ,atrodu melno strazdu ,atspalvots un izēsts vidus ....Zem dzīvības koka vēl lielāka spalvu kaudze ,līķi gan neatradu ,spalviņas sīkas un ļooooooooooti daudz ,KAS TO DARA ?,kaķu man nav. Vienu brīnumu gan redzēju(tas bija nedēļu atpakaļ ),kurš vēja ātrumā izlidoja no tūjas krūma apakšas ,liels gaiši brūns ar baltu ,spārni gari ,vai tas būtu zvirbuļu vanags ? Zvirbuļu vanagi ir mazāki ,šis bija ritīgi liels!!!!!!!! Barotavu pa logu neredzu ,ik pa brīdim eju skatīties ,kurš ir vaininieks
Šogad neesmu redzējusi, bet pagāšgad manīju pie sevis zvirbuļu vanagu http://www.ornitofaunistika.com/lvp/accnis.htmskarleta wrote:Man šodien šoka terapija .....No rīta izbēru putniņiem barotavā barību ,viss kārtībā ,salidoja daudz zvirbuļi ,zīlītes ,melnie strazdi un vēl tāds savāds putniņš ,kuram nezinu nosaukumu. Otro reizi eju uz barotavu ap 15.00 ,paliku ar vaļā platu muti ...Zemē viss ar spalvām un asinīm ,atrodu melno strazdu ,atspalvots un izēsts vidus ....Zem dzīvības koka vēl lielāka spalvu kaudze ,līķi gan neatradu ,spalviņas sīkas un ļooooooooooti daudz ,KAS TO DARA ?,kaķu man nav. Vienu brīnumu gan redzēju(tas bija nedēļu atpakaļ ),kurš vēja ātrumā izlidoja no tūjas krūma apakšas ,liels gaiši brūns ar baltu ,spārni gari ,vai tas būtu zvirbuļu vanags ? Zvirbuļu vanagi ir mazāki ,šis bija ritīgi liels!!!!!!!! Barotavu pa logu neredzu ,ik pa brīdim eju skatīties ,kurš ir vaininieks
Labrīt!
Neredzēju, jo nebiju pie datora. Tagad atkal pienācu, un redzēju ka ir jau nost no ledus un tiešraides vietā palaists ieraksts. Viss ir labs, kas labi beidzas.lianaliesma wrote:https://www.facebook.com/WFLANewsChanne ... nref=story
2,5 stundas līdz 21.00 pēc Latvijas laika notika stirnas/briedēna glābšana tiešajā ēterā... netika nost no ledus... Nocēla no upes un uzstutēja krastā...Māri, vai redzēji, kā beidzās? Vai aiznesa vai pats aizskrēja?
http://wfla.com/2017/01/09/crews-workin ... ck-on-ice/
Te video redzams ieraksts.