Cik ilgi viņi vidēji dzīvo?
Principā viņi ir ilgdzīvotāji, pastāv uzskats, ka var pat 100 gadus nodzīvot, vidēji esot ap 30-50. Dabā viņi ilgi guļ ziemas miegā, es savu neziemoju, tā ka aktīvais periods šim daudz lielāks un varbūt gads skaitās kā 2Vērotāja wrote: Cik ilgi viņi vidēji dzīvo?
d.e. wrote:Mīļs paldies visiem par jauko tortildiskusiju !![]()
Lianaliesma, tajā rakstā ir 100% taisnība par rupuci - kā spēļmantiņu. Noteikumus noteikti vajag un tas būtu uz visiem dzīvnieciņiem attiecināms. Čeks gan man nav saglabājies, tomēr apstākļi šim ir ok, speciālās reptiļu terārija lampas un viss cits, kas pienākās![]()
Savdabīgs video. Briežiem reizēm izdodas tā saāķēties ar ragiem, ka neizdodas tikt vaļā. Pēc tam paliek kopā līdz nāve viņus šķir. Vismaz tādi nostāsti klīst.Vērotāja wrote:Barotavu tēmas diskusijas iespaidā skatījos Youtubē video par tītariem. Un sānā man izlēca šie video![]()
Cīniņā saķērušies divi sarkansates vanagi, beigās cilvēkiem izdodas atāķēt viņus vienu no otra. Pirmo reizi kaut ko tādu redzu.
grt_AEF: Did you Know? Most birds eat fish head first. If the fish went down tail first, then it would be extremely easy for the fins to fan out and do damage. However, going in head first the fins are forced down for the dorsal and forced against the fish's body for the pectoral. Since the fulcrum of the dorsal and pectoral fins are closer to the front of the fish, it is like placing an umbrella in a cardboard tube and trying to open it.
Interesantilianaliesma wrote:Interesanti...
Izrādās, tam, ka parasti putni zivi ēd no galvas, ir nopietns pamats - tādā veidā ēdot, zivs spuras putns norij, nesavainojot barības vadu.