14:50 parādās vesels bariņš vīru oranžās vestēs,uzreiz pēc šāviņiem/tie laikam tie dzinēji/

No, we haven't Odocoileus virginianus in Latvia. It could be Roe Deer or Red Deer. Google translator made here interesting choiceame wrote:sveiki!
i made a close-up of the animal and the dog. the animal looked like a deer of some sort, maybe a white-tailed deer because i think i saw a white flack. (Odocoileus virginianus; i don't know if there are these in Latvia; they were introduced in Finland in 1930's and nowadays they are almost everywhere.)
i sniedza tuvplānu dzīvnieku un suni. dzīvnieks izskatījās kā briedis dažu šķirot, varbūt baltastes brieži, jo es domāju, ka es redzēju baltu Flack. (Odocoileus virginianus , es nezinu, vai tur ir tie, kas Latvijā. Tie tika ieviesti Somijā 1930, un mūsdienās tie ir gandrīz visur)
it seemed that the dog lost the track.
šķita, ka suns zaudēja dziesmu.![]()
ame wrote:it was a flock of ravens who were strange: they were rather silent. /
tas bija saime kraukļiem, kas bija dīvaini: tie bija diezgan kluss.
then another bird flew to the tree top. it looked more brown than black. i think that it was a young eagle. /
tad vēl putns lidoja uz koka augšu. tas izskatījās vairāk brūns nekā melna. Es domāju, ka tas bija jauns ērglis.
the ravens continued their air show around the tree.... they still didn't make much noise.
finally they got bored and flew away. /
kraukļiem turpināja gaisa šovu ap koku .... viņi vēl neizdarīja lielu troksni.
beidzot viņi ieguva garlaicīgi un aizlidoja prom.
Paldies, CerambyX.CerambyX wrote: Izskatās pēc klinšu ērgļa jaunā putna - lieli balti laukumi uz spārniem un balta aste ar tumšo joslu tās galā. Spārnu forma arī atbilst klinšu ērglim. Sk. salīdzinājumam bildi putni.lv lapā (trešā no apakšas): http://www.ornitofaunistika.com/lvp/aquchr.htm
Jā, interesants novērojums - vienlaicīgi Latvijā droši vien uzturas labi ja daži desmiti (20-30, nez vai diži vairāk, bet nu tas tik mans pieņēmums) klinšu ērgļu (gan jaunie, gan vecie putni), tā ka katra satikšanās ar šo putnu ir īpašaVērotāja wrote: Paldies, CerambyX.
Ja tas ir klinšu ērglis, vai drīzāk caurceļotājs? Rets novērojums?