Igaunijā savukārt trīs stalti ragaiņi pa tumsiņu mielojas un pauzēs mazliet arī ar ragiem paspēkojas

Liekas, ka tomēr irskarleta wrote:9.35
Es arī savā barotavā gribētu redzēt tādus putniņusTas mazais raibais ,pelēkais taču nav zvirbulis
![]()
Ļoti skaistas actiņas tām dzilnāmskarleta wrote:Raganiete ! Cik smuks !!! Savā barotavā ne ko vairāk par zvirbuļiem ,zīlītēm ,pāris vārnām ,vienu žagatu šogad neesmu redzējusi(vienu reizi zvirbuļu vanadziņu),liekas ,man barotava nepareizā vietā ,diezgan tuvu ir ceļš ,citus gadus barotava bija otrpus mājai dziļāk dārzā klusākā vietā (bet tad es neredzēju no logiem),tad gan nāca visādi brīnumi ar dzeni priekšgalā
Labi tiem ,kuri dzīvo tuvāk mežam ,klusākā vietā ,tad arī ir putniņu daudzveidība ,aj,būs jācep augšā otra barotava
Par to daudzveidību meža vidū var strīdēties. Es zinu barotavas meža vidū, kur vienlaicīgi nāk četras dzilnas, toties zvirbuļus vai zaļžubītes, kas var būt ciematā, barotavas īpašniieks nekad neredz. Ideāli varētu būt ciema vai mazpilsētas mala, aiz kuras sākas mežs.skarleta wrote:Raganiete ! Cik smuks !!! Savā barotavā ne ko vairāk par zvirbuļiem ,zīlītēm ,pāris vārnām ,vienu žagatu šogad neesmu redzējusi(vienu reizi zvirbuļu vanadziņu),liekas ,man barotava nepareizā vietā ,diezgan tuvu ir ceļš ,citus gadus barotava bija otrpus mājai dziļāk dārzā klusākā vietā (bet tad es neredzēju no logiem),tad gan nāca visādi brīnumi ar dzeni priekšgalā
Labi tiem ,kuri dzīvo tuvāk mežam ,klusākā vietā ,tad arī ir putniņu daudzveidība ,aj,būs jācep augšā otra barotava
Augšēja attēlā pa kreisi Pileated Woodpecker (Dryocopus pileatus), pa labi Norther Flicker (Colaptes auratus)
Paldies,roosaluristaja,latviski iznāk Pileated Woodpecker - baltzoda dzilna,Northern Flicker - zeltainais dzenis,pamazām iepazīstu ar vien jaunus putniņusroosaluristaja wrote: Augšēja attēlā pa kreisi Pileated Woodpecker (Dryocopus pileatus), pa labi Norther Flicker (Colaptes auratus)