http://AllAboutBirds.org/CornellFeeders
Dzeņmammīte ar melnu galviņu

lianaliesma wrote:Ohoho, cik skaisti tuvplāni! Paldies!
PaldiesVērotāja wrote: Man ir divi jautājumi - kur Tu pirki tik smuku, caurspīdīgu barotavu? Un vai tajā diegu tīkliņā ir speķis? Kādā veidā Tu gatavo to speķa tīkliņu, no kāda materiāla?
Paldies, RaganietRaganiete wrote: Paldies![]()
Barotaviņu pasūtīju Select,esmu ļoti apmierināta ,jo putniņiem patīkŠorīt puteņoja,bet zem kupoliņa bija kādi pieci putniņi
![]()
Speķis jau ir tādā sietiņā,netālu ir veikaliņš(gaļas),kur ziemas periodā īpašnieki pārdod jau safasētus.
Vērotāja wrote:Paldies, RaganietRaganiete wrote: Paldies![]()
Barotaviņu pasūtīju Select,esmu ļoti apmierināta ,jo putniņiem patīkŠorīt puteņoja,bet zem kupoliņa bija kādi pieci putniņi
![]()
Speķis jau ir tādā sietiņā,netālu ir veikaliņš(gaļas),kur ziemas periodā īpašnieki pārdod jau safasētus.Eju uz Select meklēt barotavu. Man par maz, jo putnu ļoti daudz, jāuzliek vēl vienu otrā mājas pusē.
Tas jau ar nolūku tā tiek darīts...Vērotāja wrote: Lauku zvirbuļi ir mazi razboiņiki, iekāpj kājelēm barotavā un sāk kārpīt tās sēklas ārā. Nepaiet ne ilgs laiks, kad barotava tukša, bet visas sēklas zemē. Nevar noliegt, ka tad, kad barotavas tukšas, viņi pārceļas ēst no zemes. Taču izkārpa vairāk nekā pēc tam salasa. Zīlītes gan akurātas, pielido, paņem sēkliņu un aizlido koka zarā knābāt.
Tikko gribēju rakstīt,ka man vakar neizdevās nobildēt zvirbuļvanadziņu,bet viņam gan ar medīšanu paveicās.Spalviņas vien bija palikušasVērotāja wrote:Ligzdas gariņ, skaists tev zvirbuļu vanags noķēries![]()
Un paldies arī par jauno adresi.