AEF-NEFL 10-13-16 Love Is In The Air
Eaglespirit
Labrīt.Sunshine wrote: Vai man liekas, vai arī tiešraides kvalitāte/asums pagājušajā gadā bija labāka?.. Kaut laikam jau bija līdzīgi..
Bet visumā - kameru kvalitāte ir zemāka nekā bija iesākumā, kad tieši šī ligzda bija vislabāk aplūkojama un piezūmējama, tagad jaunas kameras nav iegādātas. Kā tas ir kaimiņos, pie Harietas un M15.Vērotāja wrote:Labrīt.Sunshine wrote: Vai man liekas, vai arī tiešraides kvalitāte/asums pagājušajā gadā bija labāka?.. Kaut laikam jau bija līdzīgi..
Kā kuru brīdi. Citreiz zūmētājs pievelk tuvu putnu, kurš ir lielā attālumā, tad ir diezgan neskaidri. Vai arī, ja notiek strauja kustība.
Vērotāja, runāju par putna pievilkšanu, kurš sēž pāris centimetrus no ligzdas uz zara.. ļoti neasa bilde.lianaliesma wrote:Bet visumā - kameru kvalitāte ir zemāka nekā bija iesākumā, kad tieši šī ligzda bija vislabāk aplūkojama un piezūmējama, tagad jaunas kameras nav iegādātas. Kā tas ir kaimiņos, pie Harietas un M15.Vērotāja wrote:Labrīt.Sunshine wrote: Vai man liekas, vai arī tiešraides kvalitāte/asums pagājušajā gadā bija labāka?.. Kaut laikam jau bija līdzīgi..
Kā kuru brīdi. Citreiz zūmētājs pievelk tuvu putnu, kurš ir lielā attālumā, tad ir diezgan neskaidri. Vai arī, ja notiek strauja kustība.