Lielie piekūni Austrālijā, 2016-2017 (Ksavjērs&Daimonda)
- Lianaliesma
Re: Lielie piekūni Austrālijā, 2016 (Diamond un Xavier)
Jā, Ksavjērs un Daimonda skan tīri labi 

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Re: Lielie piekūni Austrālijā, 2016 (Diamond un Xavier)
Itin kā no kāda Meksikāņu seriālalianaliesma wrote:Jā, Ksavjērs un Daimonda skan tīri labi

- Ligzdas gariņš
Re: Lielie piekūni Austrālijā, 2016 (Ksavjērs un Daimonda)
Paldies, meitenes, par Jūsu ziņām, jo ar Jūsu acīm es arī sekoju līdzi notikumiem šajā saimē. Prieks, ka atrisinājies jautājums par tēviņu, kas nozīmē arī barību. Bet, kā jau šeit tika pieminēts, man visu laiku Ksavjērs izskatās apbižots, izņemot to vienu bildīti, kur viņi ir trīs stāvos!

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Labrītiņ!Raganiete wrote: Lieks,ka visas trīs mutītes dabū un savā starpā arī nekaro

Man arī nav nācis novērot nevienu kautiņu cāļu starpā. Cik nu viņus tai stūrītī var redzēt.

Vietējie raksta, ka Ksavjēram acīmredzami šī ir pirmā ģimene un viņš neprot nodot ēdamo mammai. Nevarot zināt, vai tas būtu citādāk, ja cāļi būtu viņa bērni, vai kā... Diamond viņam mācot un audzinot par ģimenes tēvu.

17.12 Diamonda aizlidoja un tad kādu laiciņu būrītī cāļi bija vieni paši. Tā kā tiešraide ik pa brīdim iestrēgst, tad ir grūti novaktēt, kad un kurš ko atnes.
17.52 Nu jau mammīte baro trīs mazos knābīšus.

17.54 Jaunais papiņš arī tepat, tad jau iespējams, ka viņš ir pacenties sagādāt vakariņas.

Kameras pulkstenim rīta laiks ar vakara laiku neizmainās. Austrālijā ir vakars, tad rakstu reālo laiku.
17.52 Nu jau mammīte baro trīs mazos knābīšus.

17.54 Jaunais papiņš arī tepat, tad jau iespējams, ka viņš ir pacenties sagādāt vakariņas.

Kameras pulkstenim rīta laiks ar vakara laiku neizmainās. Austrālijā ir vakars, tad rakstu reālo laiku.

Jauki, ka Tu pamanīji barošanas!Feja wrote: Kameras pulkstenim rīta laiks ar vakara laiku neizmainās. Austrālijā ir vakars, tad rakstu reālo laiku.

Feja, kameras pulkstenis mainās gan: PM nozīmē pēpusdienu (no pusdienlaika līdz pusnaktij),
AM nozīmē rītu (no pusnakts līdz pusdienaikam.)
Papildinot La Marie rakstīto par laika formātuLa Marie wrote:Jauki, ka Tu pamanīji barošanas!Feja wrote: Kameras pulkstenim rīta laiks ar vakara laiku neizmainās. Austrālijā ir vakars, tad rakstu reālo laiku.
Feja, kameras pulkstenis mainās gan: PM nozīmē pēpusdienu (no pusdienlaika līdz pusnaktij),
AM nozīmē rītu (no pusnakts līdz pusdienaikam.)
ante meridiem latīņu valodā "līdz dienas vidum, attiecīgi post meridiem "pēc dienas vidus"

Šo formātu lieto galvenokārt ASV un Austrālijā.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Paldies, ka izskaidrojāt. Es pat nepievērsu uzmanību tiem burtiem. Tad paskatoties uz bildi ir skaidrs - rīts vai vakars, AM vai PM. 

Laba dieniņa!
Prieks lasīt, ka šai ģimenītei tomēr lietas iet uz augšu
Un jā, man arī prieks par to, ka cāļi savā starpā nemaz nekaujas, un ka pēdējā laikā tiek paēdināti visi.
19:05
Un man tā patīk skats pa viņu būrīša logu! Tie kuplie, krāsainie koki ir tik skaisti..
Daimonda jau ilgāku laiku sēž uz būrīša malas, vēro apkārtni, pakasa galviņu un arī sauc Ksavjēru

Vēl ievēroju, ka abām kamerām ir laika nobīde.. Tā kamera, kura rāda iekšskatu uz ligzdu, ir par trim minūtēm "ātrāka"..

Prieks lasīt, ka šai ģimenītei tomēr lietas iet uz augšu

19:05
Un man tā patīk skats pa viņu būrīša logu! Tie kuplie, krāsainie koki ir tik skaisti..
Daimonda jau ilgāku laiku sēž uz būrīša malas, vēro apkārtni, pakasa galviņu un arī sauc Ksavjēru

Vēl ievēroju, ka abām kamerām ir laika nobīde.. Tā kamera, kura rāda iekšskatu uz ligzdu, ir par trim minūtēm "ātrāka"..

Atradu arhīvā video, kas apliecina, ka Ksavjērs godam pilda savu jāunā tēva pienākumu un šodien 10.37 atnesis ģimenei medījumu.
Pagaidām šajā ligzdā viss ir sakārtojies labi.
https://www.youtube.com/watch?v=hVTGubuvlCg

https://www.youtube.com/watch?v=hVTGubuvlCg
Es šo kameru skatos regulāri tikai ar jūsu acīm
Paldies Dievam ,ka mazie ēdot nekaujas
,kad paliek vieni ,tad gan ar knābīšiem paknābojas ,bet tas neizskatās ļauni ,man to jauno papuci dažreiz paliek žēl
stāv bieži galviņu nodūris
,bet galvenais ,ka viņš ir, un palīdz Diamondai audzināt sīčus 

Tā kā viņi bērnu radīšanas laikā nebija pāris, Daimondai jāpieņem būtībā svešs džeks. Daimondai ir mazi bērniņi un ja viņai liksies, ka Ksavjērs viņus var apdraudēt, viņš dabūs pa pieri un tiks padzīts. Tāpēc Ksavjērs viņai demonstrē savu padevību un miermīlīgos nodomus.skarleta wrote:...man to jauno papuci dažreiz paliek žēlstāv bieži galviņu nodūris
Tā es redzu šo situāciju

Jā, Vērotāja ,tā izskatās ,bet neizskatās ,ka viņam būtu ļauni nodomi .Vērotāja wrote:Tā kā viņi bērnu radīšanas laikā nebija pāris, Daimondai jāpieņem būtībā svešs džeks. Daimondai ir mazi bērniņi un ja viņai liksies, ka Ksavjērs viņus var apdraudēt, viņš dabūs pa pieri un tiks padzīts. Tāpēc Ksavjērs viņai demonstrē savu padevību un miermīlīgos nodomus.skarleta wrote:...man to jauno papuci dažreiz paliek žēlstāv bieži galviņu nodūris
Tā es redzu šo situāciju
lianaliesma un Sunshine tēmas nosaukumā ierakstīja Daimonda.skarleta wrote: Jā, Vērotāja ,tā izskatās ,bet neizskatās ,ka viņam būtu ļauni nodomi .
- Lianaliesma
Paldies, Vērotāj, labs komentārs. Jo puikam jau tagad ir tas "puķu-konfekšu" periods, kad viņam dikti jāiepatīkas meitenei, kas plus ir arī mamma ar visu savu aizdomīgumu. Tā ka - jo zemāk noliekta galviņa padevības pozā, jo veiksmīgākas izredzes.Vērotāja wrote:Tā kā viņi bērnu radīšanas laikā nebija pāris, Daimondai jāpieņem būtībā svešs džeks. Daimondai ir mazi bērniņi un ja viņai liksies, ka Ksavjērs viņus var apdraudēt, viņš dabūs pa pieri un tiks padzīts. Tāpēc Ksavjērs viņai demonstrē savu padevību un miermīlīgos nodomus.skarleta wrote:...man to jauno papuci dažreiz paliek žēlstāv bieži galviņu nodūris
Tā es redzu šo situāciju

- Lianaliesma
Vērotāja wrote:lianaliesma un Sunshine tēmas nosaukumā ierakstīja Daimonda.skarleta wrote: Jā, Vērotāja ,tā izskatās ,bet neizskatās ,ka viņam būtu ļauni nodomi .
diamonds - [d a i m o n d s] - dimanti
Izruna http://lv.forvo.com/word/diamonds/

Tieši tā arī ir.. ja atceramies kā igauņu zivjērgļu ligzdās jauniņie tēviņi, kuri centās iekarot dāmu sirdis un gultas (ligzdas), ik reiz, dāmai parādoties, sastinga padevības pozās ar zemu nolaistām galvām..lianaliesma wrote:Paldies, Vērotāj, labs komentārs. Jo puikam jau tagad ir tas "puķu-konfekšu" periods, kad viņam dikti jāiepatīkas meitenei, kas plus ir arī mamma ar visu savu aizdomīgumu. Tā ka - jo zemāk noliekta galviņa padevības pozā, jo veiksmīgākas izredzes.Vērotāja wrote:Daimondai ir mazi bērniņi un ja viņai liksies, ka Ksavjērs viņus var apdraudēt, viņš dabūs pa pieri un tiks padzīts. Tāpēc Ksavjērs viņai demonstrē savu padevību un miermīlīgos nodomus.skarleta wrote:...man to jauno papuci dažreiz paliek žēlstāv bieži galviņu nodūris
Tāpat M15, ja atceramies viņa nodurto galvu pirmajā satuvināšanās laikā, kamēr Harieta blakus stāv un kliedz uz viņu un pat lec viņam mugurā..

Vēlāk jau, kad paši kļūst par papučiem, šī uzvedība pazūd, bet iesākumā ir jāizrāda iecerētajai dziļa bijība, ja grib iemantot viņas labvēlību.
Tas tāds smalks taktisks gājens, bet varbūt Māris šo arī no vīriešu viedokļa šo gribēs pakomentēt

Bet tā jau viņš ir ne tikai putnu, bet arī cilvēku starpā - "Nasiļno ļubim ņestaņeš"! Arī veči, kad cenšas iekarot kādas daiļavas sirdi ir saulītes, kas spīd pie šo daiļavu kājām. Pēc tam jau - atkarībā no tā, vai viņš ir vecis, vai ķeska.Sunshine wrote: Tas tāds smalks taktisks gājens, bet varbūt Māris šo arī no vīriešu viedokļa gribēs pakomentēt

Galu galā Ksavjērs savu ir panācis - saimē pieņemts, arī gultā /uz muguras/ ir ticis, atliek tikai pildīt veča pienākumu, nepalikt par ķesku!

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/