Kāpēc?! Ja tā būtu 13. bilde, tad varbūt gan.skarleta wrote:Māri,mēs kā parasti dublējamies
,man dzēsties ārā ?
Nē, nevajag. Divas bildes tas taču nav daudzskarleta wrote:Māri,mēs kā parasti dublējamies
,man dzēsties ārā ?
Bet ir jau arī skaistule!mega2 wrote:11:17 Es arī nevarēju neielikt smuko vāvera bildi![]()
Mīlīši!!!!!! Kāpēc jāatturas no tā, kas sagādā prieku???!!!!!! Mēs taču šeit esam tikai prieka dēļ!Ligzdas gariņš wrote:es kā lēnais divplāksnisknapi atturējos arī neielikt šo rudo skaistuli
Šis ir ievērības cienīgs skats un notikums, kāpēc nevairot to smukumu!MĀRIS wrote:Mīlīši!!!!!! Kāpēc jāatturas no tā, kas sagādā prieku???!!!!!! Mēs taču šeit esam tikai prieka dēļ!Ligzdas gariņš wrote:es kā lēnais divplāksnisknapi atturējos arī neielikt šo rudo skaistuli
![]()
![]()
Priecāsimies, un ļausim arī citiem priecāties!
![]()
![]()
![]()
MĀRI,vienu vāverēnu,lai cik šī būtu smukiņa likt ceturto reizi bišku par traku,ja būtu ērgļi cita runaMĀRIS wrote:Mīlīši!!!!!! Kāpēc jāatturas no tā, kas sagādā prieku???!!!!!! Mēs taču šeit esam tikai prieka dēļ!Ligzdas gariņš wrote:es kā lēnais divplāksnisknapi atturējos arī neielikt šo rudo skaistuli
![]()
![]()
Priecāsimies, un ļausim arī citiem priecāties!
![]()
![]()
![]()
Plus pie visa Tu māki arī video.