Es domāju, ka šis ir stabils pāris, vismaz pēdējā laikā tas ir skaidri vērojams.Vērotāja wrote:Nu ja, ļoti bail noskaustmega2 wrote: Es jau kādu laiciņu atpakaļ ierosināju,ka it kā vajadzētu,bet...![]()
Man jau arī ar to māņticību ir,kā irViņi abi tik forši, tik cerīgi rosās.
No otras puses, viņu dzīve no mūsu vārdiem nekā nav atkarīga. Par laimi, viņi nezin, ka mēs uz viņiem skatamies un nezin kā mēs viņus saucam, tāpēc varam saukt tā kā mums patīk.
Kā domā forumieši?
Es arī esmu māņticīga un ļoti baida ziemaVērotāja wrote: Nu ja, ļoti bail noskaustViņi abi tik forši, tik cerīgi rosās.
No otras puses, viņu dzīve no mūsu vārdiem nekā nav atkarīga. Par laimi, viņi nezin, ka mēs uz viņiem skatamies un nezin kā mēs viņus saucam, tāpēc varam saukt tā kā mums patīk.
Kā domā forumieši?
Mani tīri labi apmierina vārdiņi Meitene un Puika. Tā var saukt jebkurus no šīs ligzdas pagaidu saimniekiem, ja kas.Raganiete wrote:Es arī esmu māņticīga un ļoti baida ziemaVērotāja wrote: Nu ja, ļoti bail noskaustViņi abi tik forši, tik cerīgi rosās.
Kā domā forumieši?,bet pašlaik katru dienu taču ceram,ka ligzdā parādīsies tieši šie ērgļi.Viņi ir brīnišķīgi un ieraugot tos ligzdā,labs garastāvoklis nodrošināts visai dienai.Varbūt vajag vārdiņus
JāaaaaVērotāja wrote:Dosim vārdus?Makss wrote:Cik ilgi būs meitene-zēns,ērglene-ērglis,mātīte-tēviņš?
Kā pārējie forumieši domā?
Mīļums tiešām neaprakstāms. Laikam ne man vienīgajai smaids pa visu seju redzot viņus ligzdā.Made wrote:Aha, vajag vārdus par to lielisko ligzdas atjaunošanas darbu un savstarpējo mīļumupat, ja nebūs saimnieki, tad varēsim personiskāk atcerēties šo laiku, kad mūs priecēja viņu klātbūtne
Vārdu pārus vai pa vienam?Vērotāja wrote: Nu ko, sākam gudrot vārdu variantus
Pārus.Sandra L. wrote:Vārdu pārus vai pa vienam?Vērotāja wrote: Nu ko, sākam gudrot vārdu variantus
ame wrote:did i understand correct: are you planning to name the eagles?![]()
may i suggest: it would be nice if you gave the female a Lithuanian name which suits Latvia, too? /
Vai es saprotu, pareizi: jūs plānojat dot nosaukumus ērgļi?
var man ieteikt: tas būtu jauki, ja jūs deva sieviešu Lietuvas vārdu, kas ir piemērota arī Latviju?
i have good news: Liz has found a program which can play the Youtube-stream and also record it. it is called the PotPlayer. it can be used like the VLC with 'normal' rtsp-stream, like "in the old times". it is also possible to take snapshots with the PotPlayer.
altogether the PotPlayer is very easy to use after just a little practise. we have made some instructions. i hope they will make it even easier to get started. /
Man ir labas ziņas: Liz ir atradis programmu, kas var spēlēt YouTube plūsmā un arī ierakstīt to. to sauc par PotPlayer. to var izmantot, piemēram, VLC ar "normālu" RTSP-plūsmā, piemēram, "vecos laikos". tas ir iespējams fotografēt ar PotPlayer.
Kopumā PotPlayer ir ļoti viegli lietot jau pēc nedaudz praksi. mēs esam veikuši dažus norādījumus. Es ceru, ka viņi būs vēl vieglāk, lai sāktu.
http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 50#p499450