Esmu jau rakstījusi un rakstu vēlreiz,ka bez Fejas piedāvājuma braukt(nemaz tik tuvu)viss būtu daudz savādāklianaliesma wrote: Jā, tas nav tik ātrs process, tikmēr piebarosim šos sīcīšus ar Raganietes mīļu gādību, vai vēl kāda, kurš ir tuvumā.

Esmu jau rakstījusi un rakstu vēlreiz,ka bez Fejas piedāvājuma braukt(nemaz tik tuvu)viss būtu daudz savādāklianaliesma wrote: Jā, tas nav tik ātrs process, tikmēr piebarosim šos sīcīšus ar Raganietes mīļu gādību, vai vēl kāda, kurš ir tuvumā.
Pašlaik nevajag neko rakstīt, jo skaidrs, ka reaģējot kamera tūlīt tiks izslēgta un, iespējams, barotava noņemta vispār un nevis meklēts risinājums.lianaliesma wrote: Man liekas, ka LDF varētu kurēt saziņu ar LF un sabiedrību kopumā - kā organizācija ar vārdu, no kuras pārējie ņem piemēru.![]()
Piekrītu,Vērotāj,jau tagad katru rītu baidos,ka nebūs kādi brīnumi.Tur visapkārt ir ar buldozeru nolīdzināts,tad tādai darbībai pat attaisnojumu atrastuVērotāja wrote: Pašlaik nevajag neko rakstīt, jo skaidrs, ka reaģējot kamera tūlīt tiks izslēgta un, iespējams, barotava noņemta vispār un nevis meklēts risinājums.
Palikušas vien nieka 3-4 nedēļas.
Pēc tam, kad putnus varēs nebarot, tad, ja būs vēlēšanās, var rakstīt.
100% piekrītu Vērotājai ! Ja kameru izslēgs ,tad gan varēsim domās pamocīties ,kas tur notiek ....Vērotāja wrote:Pašlaik nevajag neko rakstīt, jo skaidrs, ka reaģējot kamera tūlīt tiks izslēgta un, iespējams, barotava noņemta vispār un nevis meklēts risinājums.lianaliesma wrote: Man liekas, ka LDF varētu kurēt saziņu ar LF un sabiedrību kopumā - kā organizācija ar vārdu, no kuras pārējie ņem piemēru.![]()
Palikušas vien nieka 3-4 nedēļas.
Pēc tam, kad putnus varēs nebarot, tad, ja būs vēlēšanās, var rakstīt.
Tāds man šodien zvirbuli aiznesaVērotāja wrote:Raganiet, un ar ko Tev šis pārvaldnieks nepatīk?![]()
Vanags tas ir, bet vai vistu vai zvirbuļu, es neprotu atšķirt no tāda attāluma.
skarleta, ko padarīsi, tāda ir barības ķēde...skarleta wrote: Tāds man šodien zvirbuli aiznesa
Patīk man,Vērotāj,šis pārvaldnieks ,bet tikai ,kad nekustīgi sēž bildē.Vērotāja wrote:Raganiet, un ar ko Tev šis pārvaldnieks nepatīk?![]()
Vanags tas ir, bet vai vistu vai zvirbuļu, es neprotu atšķirt no tāda attāluma.