Esmu jau rakstījusi un rakstu vēlreiz,ka bez Fejas piedāvājuma braukt(nemaz tik tuvu)viss būtu daudz savādāklianaliesma wrote: Jā, tas nav tik ātrs process, tikmēr piebarosim šos sīcīšus ar Raganietes mīļu gādību, vai vēl kāda, kurš ir tuvumā.
Putnu barotava "Zābakos", Krimuldas novadā, 2016/2017
Re: Dabas, putnu un dzīvnieku kameras Latvijā, 2016/2017
- Lianaliesma
Jā, pareizi, laboju ... ar Raganietes un Fejas mīļu gādību ...
Meitenes, tiešām, ļaujiet arī mums pa kripatai pievienoties ar savu daļu !
Meitenes, tiešām, ļaujiet arī mums pa kripatai pievienoties ar savu daļu !
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Pašlaik nevajag neko rakstīt, jo skaidrs, ka reaģējot kamera tūlīt tiks izslēgta un, iespējams, barotava noņemta vispār un nevis meklēts risinājums.lianaliesma wrote: Man liekas, ka LDF varētu kurēt saziņu ar LF un sabiedrību kopumā - kā organizācija ar vārdu, no kuras pārējie ņem piemēru.![]()
Palikušas vien nieka 3-4 nedēļas.
Pēc tam, kad putnus varēs nebarot, tad, ja būs vēlēšanās, var rakstīt.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Piekrītu,Vērotāj,jau tagad katru rītu baidos,ka nebūs kādi brīnumi.Tur visapkārt ir ar buldozeru nolīdzināts,tad tādai darbībai pat attaisnojumu atrastuVērotāja wrote: Pašlaik nevajag neko rakstīt, jo skaidrs, ka reaģējot kamera tūlīt tiks izslēgta un, iespējams, barotava noņemta vispār un nevis meklēts risinājums.
- Lianaliesma
Tādi spriedumi drusku novēloti, jo visu, ko te forumā esam sarunājuši, tie, kas vēlas, jau ir izlasījuši vai izlasīs.
un nodos tālāk.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
100% piekrītu Vērotājai ! Ja kameru izslēgs ,tad gan varēsim domās pamocīties ,kas tur notiek ....Vērotāja wrote:Pašlaik nevajag neko rakstīt, jo skaidrs, ka reaģējot kamera tūlīt tiks izslēgta un, iespējams, barotava noņemta vispār un nevis meklēts risinājums.lianaliesma wrote: Man liekas, ka LDF varētu kurēt saziņu ar LF un sabiedrību kopumā - kā organizācija ar vārdu, no kuras pārējie ņem piemēru.![]()
Raganiet, un ar ko Tev šis pārvaldnieks nepatīk?

Vanags tas ir, bet vai vistu vai zvirbuļu, es neprotu atšķirt no tāda attāluma.
Tāds man šodien zvirbuli aiznesaVērotāja wrote:Raganiet, un ar ko Tev šis pārvaldnieks nepatīk?![]()
skarleta, ko padarīsi, tāda ir barības ķēde...skarleta wrote: Tāds man šodien zvirbuli aiznesa
Patīk man,Vērotāj,šis pārvaldnieks ,bet tikai ,kad nekustīgi sēž bildē.Vērotāja wrote:Raganiet, un ar ko Tev šis pārvaldnieks nepatīk?![]()
14:42 putniņi pazuda momentā,kā mākonis(visi uz kreiso pusi)-pēc laiciņa pa vienam vien sāka atgriezties 
un tikai 16:19 pie barotavas parādījās(man jau likās,ka mums jau zināmais) peļu klijāns(jo diez vai nu vienā vietā bez klijāniem dzīvotu arī vanagi,bet viss jau var būt?)
16:25 aizlidoja,vai metās kādam''krāgā'',jo bija dzirdama čiepstēšana

cilvēkus neredzēju un nedzirdēju-visticamāk pie vainas bija klijāns/vanags,lai kas viņš arī būtu
un tikai 16:19 pie barotavas parādījās(man jau likās,ka mums jau zināmais) peļu klijāns(jo diez vai nu vienā vietā bez klijāniem dzīvotu arī vanagi,bet viss jau var būt?)
16:25 aizlidoja,vai metās kādam''krāgā'',jo bija dzirdama čiepstēšana

cilvēkus neredzēju un nedzirdēju-visticamāk pie vainas bija klijāns/vanags,lai kas viņš arī būtu
mega, šis ir zvirbuļu vanags. Klijāns ir nedaudz lielāks un vienmērīgāk krāsots.
Šis vanags ir līdzīgs kā Mr.Y un Margo, tikai nedaudz mazāks un brūnāks. Priekšiņa gaiši svītrota, spārni pelēkbrūni.
Zvirbuļu vanags
https://lv.wikipedia.org/wiki/Zvirbu%C4%BCu_vanags
http://www.ornitofaunistika.com/lvp/accnis.htm
Šis vanags ir līdzīgs kā Mr.Y un Margo, tikai nedaudz mazāks un brūnāks. Priekšiņa gaiši svītrota, spārni pelēkbrūni.
Zvirbuļu vanags
https://lv.wikipedia.org/wiki/Zvirbu%C4%BCu_vanags
http://www.ornitofaunistika.com/lvp/accnis.htm