Māri, Tu ko manus jociņus nepazīsti vai ?!

Labāk pastāsti vai karpa būs !?

A kas tā tāda?!!!d.e. wrote: ...Labāk pastāsti vai karpa būs !?![]()
Māri, te ir atbilde uz iepriekšminētajiem jautājumiem ! Zivs ir un paliek zivs, vismaz man !MĀRIS wrote:A kas tā tāda?!!!d.e. wrote: ...Labāk pastāsti vai karpa būs !?![]()
![]()
Bet ja godīgi, tad mans kolēģis arī pārtraucis karpošanos tāpat kā es, līdz ar to esmu "uz sēkļa" izejvielu jautājumā.![]()
Ģeogrāf, mans sapņu princis buču nesagaidījis, aizgāja tālāk laimi meklēt !Ģeogrāfs wrote: Hmmm... Vai drīksu drusciņ iejaukties dialogā?d.e. Tev FB kolosālas bildītes ar no upes izbridušo princi.
Varbūt nomaini "pleksti" ar prinča bildi?!
Starp citu, kur viņš palika? Aizgāja meklēt citu bārenīti?
Nu, kaut kas asakains jau man līdzi būs - vismaz es tā domāju.d.e. wrote: ...Māri, te ir atbilde uz iepriekšminētajiem jautājumiem ! Zivs ir un paliek zivs, vismaz man !...
Oi, Made! Šoreiz dakteris draud ar slimības lapu, bet es turos kā klints. Nekas nevar būt labāks par pasēdēšanu pie ugunskura, kartupeļu talku un visu pārējo! Ja vēl Simbu izdotos pierunāt!!!Made wrote:Ģeogrāf, super, ka neesi atkal lidmašīnā!
Sveika, MadaraMadara_Ozola wrote:Kautrīgi izspraucos no aizspogulijas un saku - reģistrējiet mani arī Madonas pasācienam klāt. Tikai vajadzēs kādu šoferīti gan.
Tālis, es apsveicu arī.Tālis wrote:Varu informēt, ka apgādā Jumava šodien izdota grāmata par lielo dumpi Māja niedrājā.
Ir informācija, ka gultas veļas (palagu, spilvenu) tur nav. Ir segas, taču tās nav nupat no veļas mazgātavas. Tāpēc nakšņotājiem būtu jāpaņem līdzi savi gultas piederumi.tualete, siltais/aukstais ūdens, duša, virtuvē malkas plīts, II stāvā kamīnzāle, 4 divvietīgas gultas, 2 vienvietīgas gultas un 2 saliekamās gultas, kā arī daudz brīvas vietas gulēšanai uz grīdas.