Diskusijas

Sandra L.

Re: Diskusijas

Post by Sandra L. »

Cik jauki, ka atradās/pārradās :D
Image
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

Viss ir labs kas labi beidzas! ;)
noteikti iepatikās šim pa āru ar citiem runčiem ietusēt un kaķu sarunas vest līdz rītausmai :D
Made

Post by Made »

Lieliski, mincis pie vietas! :) :D
Nez, varbūt tagad viņš prasīsies ārā? Ja līdz tam nepietrūka, tad tagad varbūt sajutīs, ka vajag? :roll:
Hildina

Post by Hildina »

Cerams , ka bija laba apetīte :lol:
Simba

Post by Simba »

Pārdzīvojums protams bija nenormāls un tie pašpārmetumi... Šausmas :D
Ārā es pieļauju, ka tagad viņš arī varētu iet. Jo līdz šim viņš pa durvīm paskatījās, bet nē, tepat labi... Bet šodien, kad runājos, redzēju, ka viņš ir atkodis fīču, ko ārā darīt... Tā, ka ja gribēs, lai iet, man jau nav žēl, tik lai iemājās pa trepēm nokāpt nevis no trešā stāva lekt :D
Nedaudz sāni ir iekrituši... Bet pagājušajā naktī biju barību atstājusi, domāju, ka drusku atēdās arī no tās :)
Fantastisks prieks un atvieglojums :D
Simba

Post by Simba »

Bet vispār... ja tā ļoti godīgi, tad ar šo jau viss vēl nebeidzas... Pareizāk sakot, brazdaiķis mājās un laimīgs, bet es ta apsolīju Dievam, ka mēneša laikā savu presīti sakārtošu, ka Marsis atgriezīsies mājās :roll:
:lol:
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Image Simba, liels prieks par jums abiem! Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Simba wrote:Bet vispār... ja tā ļoti godīgi, tad ar šo jau viss vēl nebeidzas... Pareizāk sakot, brazdaiķis mājās un laimīgs, bet es ta apsolīju Dievam, ka mēneša laikā savu presīti sakārtošu, ka Marsis atgriezīsies mājās :roll:
Simba, kā čempions šādu nepārdomātu solījumu izpūšanā nelaikā un dievu vazāšanā aiz deguna, varu ieteikt kā iziet no situācijas... tātad solīji sakārtot presīti? Lūk, arī kārto Unas vienā čupiņā, Santas - otrā un reklāmas bukletus trešajā! :D Un bez sirdsapziņas pārmetumiem - lielāka rekordista lūgumu pārprašanā par Providenci tāpat nav! :lol:
Hildina

Post by Hildina »

Murkjelis wrote:
Simba wrote:Bet vispār... ja tā ļoti godīgi, tad ar šo jau viss vēl nebeidzas... Pareizāk sakot, brazdaiķis mājās un laimīgs, bet es ta apsolīju Dievam, ka mēneša laikā savu presīti sakārtošu, ka Marsis atgriezīsies mājās :roll:
Simba, kā čempions šādu nepārdomātu solījumu izpūšanā nelaikā un dievu vazāšanā aiz deguna, varu ieteikt kā iziet no situācijas... tātad solīji sakārtot presīti? Lūk, arī kārto Unas vienā čupiņā, Santas - otrā un reklāmas bukletus trešajā! :D Un bez sirdsapziņas pārmetumiem - lielāka rekordista lūgumu pārprašanā par Providenci tāpat nav! :lol:
:lol: :lol: :lol:
Simba

Post by Simba »

Murķeli, skatos un brīnos - kur Tev tās idejas kā mājas? :lol:
Būs Tevi jāņem par personisko juristu :lol:
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Simba wrote:Murķeli, skatos un brīnos - kur Tev tās idejas kā mājas? :lol:
Būs Tevi jāņem par personisko juristu :lol:
Aha, jurists - amatieris! :lol:
Simba

Post by Simba »

Starp citu, es arī balsoju par tusiņu. Ja tās ir vasaras beigas, tad ideāli sakrīt arī ar izlidošanām un tad jau arī ir kaut kādi kopsavilkumi ir savelkami... Ja jau parasti savācas uz 20-30 cilvēki, diez vai šoreiz būtu savādāk...
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Simba wrote:Starp citu, es arī balsoju par tusiņu. Ja tās ir vasaras beigas, tad ideāli sakrīt arī ar izlidošanām un tad jau arī ir kaut kādi kopsavilkumi ir savelkami... Ja jau parasti savācas uz 20-30 cilvēki, diez vai šoreiz būtu savādāk...
Tad vasaras beigās? Man liekas Māris runāja par "tūlīt" :lol: ...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Simba

Post by Simba »

lianaliesma wrote:
Simba wrote:Starp citu, es arī balsoju par tusiņu. Ja tās ir vasaras beigas, tad ideāli sakrīt arī ar izlidošanām un tad jau arī ir kaut kādi kopsavilkumi ir savelkami... Ja jau parasti savācas uz 20-30 cilvēki, diez vai šoreiz būtu savādāk...
Tad vasaras beigās? Man liekas Māris runāja par "tūlīt" :lol: ...
Var jau abējādi tak... Tādu grandiozo pasākumu vasaras beigās, bet šobrīd tiešām kaut kanāla malā burziņu sarīkot... Vai tad mēs nemākam? :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Grūti prognozēt cik. Ziemā 20-30, vasarā bija divreiz vairāk. Uz vasaras pasākumu pagājušā gadā bija 58 cilvēki.
Šogad nav megapopulārā Durberta, tāpēc pagaidām grūti prognozēt skaitu.

Latvijas Dabas fonds piedāvā jūlija pēdējās brīvdienās rīkot pasākumu pie Engures ezera, ornitologu mājiņā.
Nora R atsūtīja mājiņas foto ar sekojošu aprakstu -

Pārsūtu bildes ar Engures māju, kuru piedāvājam pasākumam. Mājiņā ir arī kamīns, ja nu uznāk auksts laiks. Kā arī, iespēja pārgulēt augšstāvā, ir kādas 6 (tas gan jāprecizē) gultas, taču, ja ir savi matrači, tos var vēl papildus salikt gan augšā, gan lejā. Viss gan kopā, atsevišķu telpu nav. Otra iespēja ir ņemt līdzi teltis, tās tur droši var būvēt :)

Image

Image

Image

Mans personiskais viedoklis ir, ka šī vieta nez vai mums derēs, jo ja ir tik tālu, ka atpakaļ netiek, tad jābūt normālām guļvietām. Lielākā daļa no mums nav vairs pusaudži un arī ne vairs jaunieši un gulēšana teltīs man liekas nepieņemama.

Bet tomēr piedāvāju diskutēt par šo piedāvājumu. Kādi par? Kādi pret?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Man personīgi pret Engures māju nebūtu nekādu pretenziju, jo pārgulēt, ja nepieciešams, varu arī kaut zem mašīnas, ja tikai varu vēl palīst apakšā. :roll: Mani vairāk mulsina atrašanās vieta - tā kā mēs braucam no visas Latvijas, tad tomēr gribētos vairāk kaut kur pa vidu, lai visiem tas gabals apm. vienādi sanāktu, tātad kaut kur ap Rīgu. Un baigi jau nu gribētos ar ugunskura iespēju. Nu patīk man tādos tusos padūmoties. :P
Protams, ja būtu ar ko, tad piekristu divām tusa reizēm, bet izskatās, ka tagad tuss interesētu tikai mani, Sauli ar Māri, un varbūt vēl Vērotāju. Nu ko. Gaidīsim vasaras beigas, varbūt tad būs lielāka atsaucība. Varbūt. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Simba

Post by Simba »

MĀRIS wrote:Man personīgi pret Engures māju nebūtu nekādu pretenziju, jo pārgulēt, ja nepieciešams, varu arī kaut zem mašīnas, ja tikai varu vēl palīst apakšā. :roll: Mani vairāk mulsina atrašanās vieta - tā kā mēs braucam no visas Latvijas, tad tomēr gribētos vairāk kaut kur pa vidu, lai visiem tas gabals apm. vienādi sanāktu, tātad kaut kur ap Rīgu. Un baigi jau nu gribētos ar ugunskura iespēju. Nu patīk man tādos tusos padūmoties. :P
Protams, ja būtu ar ko, tad piekristu divām tusa reizēm, bet izskatās, ka tagad tuss interesētu tikai mani, Sauli ar Māri, un varbūt vēl Vērotāju. Nu ko. Gaidīsim vasaras beigas, varbūt tad būs lielāka atsaucība. Varbūt. :P
Māri, tagad padūmoties es arī esmu ar mieru :P Gan jau vēl ir kāds, kas skaļi nebļauj :)

Pret Enguri man arī nav iebildumu. Piekrītu gan Vērotājai, ka gulēšanas komforts arī ir svarīgs, bet dēļ vienas nakts gan jau nekas man nenotiks. Engure ir neparocīga latgaliešiem un tālās Alūksnes galam, bet Ogre to mierīgi var pavilkt :D Un, ja kāds bija no Krustpils, tad var šejienieši saorganizēties tak vienā mašīnā, manuprāt...
La Marie

Post by La Marie »

Sveicieni! Man Engure ļoti patiktu!
Piekrītu, ka Vidzemniekiem un Latgaliešiem drusku tālāk jābrauc, bet to varētu laicīgi plānot kā divu dienu pasākumu, pa ceļam apmeklējot skaistās putnu vērošanas vietas, Engures ezera apkātni, varbūt pat līdz Kaltenei aizbraukt - izvēdināt galvu ar jūras vēju un putnu vērošanu klātienē? Apceļosim mīļo Latviju!
Gulēšana vienu nakti nav tik prioritāra - kā saka, var jebkur matracīti paklāt, ka tik lietus virsū nelīst.
Varbūt tur ir arī ugunskura vieta un citi atribūti romantikai? :)
Zinta

Post by Zinta »

Prieks par Simbas "brazdaiķa" atgriešanos mājās. :P
Par Enguri pievienojos, gribētos tur aizbraukt un attālums jau mūsu mašinēriju laikā arī nav nekāds nepaceļams lielums. Lai tikai laicīgi var saplānot citus pasākumus un brīvdienas.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Simba wrote: Māri, tagad padūmoties es arī esmu ar mieru :P Gan jau vēl ir kāds, kas skaļi nebļauj :)
Tāpēc jau es rakstīju, ka vajag šeit kaut vai iečiepstēties, ja ne iebļauties, lai zin, ka kādam ir interese par kaut kādu kopā pabūšanas ideju. Bet klusumā šādas idejas nomirst. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”