Diskusijas

Locked
La Marie

Re: Diskusijas

Post by La Marie »

Vērotāja wrote:Par naudām:

...Rezultātā viss ir kārtībā izņemot to, ka Raganiņai netika atdoti 10 eiro par piespraudēm. To vajadzētu samesties un atdot, tikai nespēju iedomāties kā praktiski to izdarīt.
Vienu kontu varētu publicēt, kurā ieskaitām cik nu kurš var un grib trūkstošo naudiņu.
Tie, kuriem pienākas - satiekas un sadala savā starpā.
Vai kaut kā tamlīdzīgi... :)

Kaut gan patiesībā - trūkstošo naudiņu vajadzētu iemaksāt tiem, kuri pieteicās un bez brīdinājuma neieradās. Līdz ar to pārējie nezināja, ka viņiem jādalās lielākā naudas summā.
Aicināsim atsaukties vaininiekus un kaut kādā mērā kompensēt radītās neērtības :)
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Ragana neparastā, lūdzu, atsūtiet man uz e-pastu madarra.ozola@gmail.com savu konta numuru un 10EUR lieta būs atrisināta. Divas reizes e-pasta sarakstē lūdzu Vērotājai bankas rekvizītus, lai samaksātu par nepiedalīšanos, bet nekā. Ja nu publiski tas viss nepieciešams- tad, lai notiek!
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

La Marie, es gan brīdināju, gan piedāvāju kompensēt neierašanos. Joprojām gaidu konta numuru no Vērotājas. Nemetīsim visus pār vienu kārti!
Vērotāja

Post by Vērotāja »

La Marie wrote:
Vērotāja wrote:Par naudām:

...Rezultātā viss ir kārtībā izņemot to, ka Raganiņai netika atdoti 10 eiro par piespraudēm. To vajadzētu samesties un atdot, tikai nespēju iedomāties kā praktiski to izdarīt.
Vienu kontu varētu publicēt, kurā ieskaitām cik nu kurš var un grib trūkstošo naudiņu.
Tie, kuriem pienākas - satiekas un sadala savā starpā.
Vai kaut kā tamlīdzīgi... :)
Laikam jāpagaida Raganiņa, jo tieši viņai palikām nesamaksājuši. Varbūt viņa vēlēsies savu kontu publiskot. Bet no otras puses nez vai tas būtu prātīgi publiskot vārdu, uzvārdu, personas kodu un bankas kontu. :(
Tiešām nesaprotu kā reāli atdot naudu.
Varbūt Raganiņai ir kāda "Travku ražošanas firma", kur parskaitīt?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Madara_Ozola wrote:Ragana neparastā, lūdzu, atsūtiet man uz e-pastu madarra.ozola@gmail.com savu konta numuru un 10EUR lieta būs atrisināta. Divas reizes e-pasta sarakstē lūdzu Vērotājai bankas rekvizītus, lai samaksātu par nepiedalīšanos, bet nekā. Ja nu publiski tas viss nepieciešams- tad, lai notiek!
Madara, jūs savlaicīgi atteicāt dalību pirms pasākuma un jūsu daļa budžetā netika ierēķināta. Jūs neko neesat nevienam parādā.
Tie 4 cilveki, kas neatnāca ir citi, Jūs neesat to skaitā.
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Bet Vērotāja, nu lūdzu, beidziet spītēties. Dodiet rekvizītus, kurp pārskaitāmi 10EUR un diskutēsim par foršākām lietām. Pavisam nopietni- lai tad tā būtu maksa par La Marie superīgo bilžu skatīšanos. Liekamies mierā. Gaidu kontu, citādi kādā no LDF lekcijām Vērotāja, došu Jums aploksni. :P
Hildina

Post by Hildina »

Mieru, tikai mieru ! Un vēlams atkal pāriet atpakaļ uz " tu " :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Madara_Ozola wrote:Bet Vērotāja, nu lūdzu, beidziet spītēties. Dodiet rekvizītus, kurp pārskaitāmi 10EUR un diskutēsim par foršākām lietām. Pavisam nopietni- lai tad tā būtu maksa par La Marie superīgo bilžu skatīšanos. Liekamies mierā. Gaidu kontu, citādi kādā no LDF lekcijām Vērotāja, došu Jums aploksni. :P
Madara, man vispār neviens neko nav parādā, kā redzams no atskaites. Parādā esam Raganai ne man.
Jūs savlaicīgi atteicāties no dalības, bet pieteicās cita dalībniece. Tāpēc patiešām Jūs neesat neko nevienam parādā.
Es tiešām nesaprotu, kas man jāizdara, lai Jūs pārliecinātu. Paskatieties sarakstos, ar to numuru, ar kuru Jūs bijāt pierakstīta, ir cita cilvēka vārds.
Ligzdas gariņš

Post by Ligzdas gariņš »

mācība uz priekšdienām ;) ka jāvāc dalības maksa uz kontu jau iepriekš un tad kas grib var nākt var nenākt/samaksājuši jau būs/ :D
Made

Post by Made »

Skaitīsim joprojām visu kameru kontā :) Tad nauda būs pie vietas, bet samaksāšanas sajūta varēs pārvietoties pēc nepieciešamības :P
Madara_Ozola

Post by Madara_Ozola »

Hildiņ, viss ir labi. Nekad neesam bijušas uz "Tu". ;) Vērotāj, lai valda miers un saticība! Tad gaidīšu privātu ziņu no Raganas neparastās.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Mīļie! Lūdzu, lūdzu, nevajag cepties kur nevajag! Nav neatrisināmas lietas. Mēs taču nešķiramies lai nesatiktos! Es, piemēram, ļoti Jūs visus gribēšu atkal satikt rudenī, sezonas noslēgumā. Un arī ar to vēl pasaulīte nebeigs griezties. Manas domas: Vērotāja, Tev, kā cāļumātei nāksies uzņemties šīs rūpes par mums, un veidot kaut ko līdzīgu foruma kasei. Arī organizēšanā ir savi izdevumi, kuri nav jāsedz Tev vienai! Piekrītu La Marie, ka vajadzīgs konts, kur varam ieskaitīt ko kurš var. Vai arī otrs variants- pagaidām paciešamies līdz sezonas noslēgumam, un tad arī ziedojam "pa tiešo" lai nolīdzinātu pagātni, un kaut kas ir nākotnei! Bet Mīļie, Mīlīši! Nemeklēsim grēkāžus - risināsim, kārtosim lietas. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Pagaidīsim Raganiņu :D
Atspole

Post by Atspole »

Labs vakars!
Atspole ar Atspoles mammu kopā arī saka lieli lielo paldies par vienreizēju kopā būšanu!
Redzējām vaigā, dzirdējām fantastiskus, nenogurdinoši stāstošus un par savu misiju, darbu pārliecinātus cilvēkus - ar profesiju ornitologi. Šajā trakajā homo sapiens pasaulē, cienot un saprotot dabu, mums ir cerība nezust un nepazudināt.
Cilvēku pulciņš, kuri salidoja, tikai apstiprina, ka vēl nav tik traki! :) Ieinteresēti, pašaizliedzīgi un vienkārši labi cilvēki!
Paldies, Vērotāja par to, ka vienoji! Labi, ka forums atdzīvojās un dzīvos vēl aktīvāk gan virtuāli, gan klātesot!
Last edited by Atspole on 02 Aug 2015 19:22, edited 1 time in total.
Ragana neparastā

Post by Ragana neparastā »

Sveikiņi,mīļie un nu jau tuvie
.Ātrumā pārskrēju pāri oi,oi,kas atkal te sarakstīts.Tūlīt ielikšu Medus lietošanas instrukciju un blakusparādības,un tad vēl atbildēšu par pārējo.Raganu mašīna vakar vienu brīdi gribēja jau griezt mašīnu apkārt doties atpakaļ pie palicējiem-bija jau doma-nu kad jau,tad jau,lai iet līdz rītam.
Bet tagad -klausaities.
Trakas lietas-vēl tagad nevaru no tā tusa atiet.Putnu gripa izplatījusies pa trako.Iedomājieties,nepietiek ka man jūs visi ar garo galdu sapnī nācāt ciemos,šodien ar sajūta ka Māris Strazds sēž manā klubkrēslā,pa māju staigā Jānis Ķuzis,putni lido pa istabu.Zvanu savam pavadonim un vaicāju-kā jūties?Un man atbild-nu traks var palikt..visi pa priekšu un arī sapnī staigājuši ciemos.
Un vēl-redz kā ir,kad piesauc,ka telefons nav,fax-nav,ir tikai kameras.......šodien uz 3 stundām pazuda telefons tā kā akā iekritis.Apsēdos un saku...nu kur tu esi telefoniņ?Un kur bija?Protams,ka man blakus. :lol:
Made

Post by Made »

Aha, pamodās gan Raganiņa neparastā (uzsvars sāk pāriet uz otro vārdu :P)

Par sarunām pie galda - "putnugrāmatas" :)
Biju paņēmusi līdzi savu bērnības spilgtāko iespaidu putnugrāmatu. Bērnībā man tādas bija divas - viena, ko nedabūju (K.Grigulis "Putnu grāmata"), bet kuras gaišais tēls man gāja līdzi kā grāmata, ko es gribu dabūt (pieaugusi atradu antikvariātā), bet otra bija patiešām mana, dāvināta, tajā ir darbošanās pēdas - otrādi pielicies koppapīrs un viss cits, kas pieklājas daudz lietotai grāmatai (K.Griguļa apkopotas dainas "Zīlīte, žubīte, kur tavi bērniņi?").

Vienlaikus prātā bija Zelmas Lāgerlēvas "Nilsa Holgersona brīnišķīgais ceļojums ar meža zosīm", kurai cauri būros lēcieniem, bet atstāties nevarēju, jo ik pa laiciņam bija bildes.
Paskatieties uz to grāmatu!!!! Nu nevar būt, ka no tās savā bērnībā nebija iedvesmojies Māris Strazds - kā mazs raidītājs uz muguras tālā putnu ceļā :)

Nolēmu viņiem pajautāt. Bildē redzami varianti izdevumiem, par kuriem varēja būt runa atbildēs. Divi aptaujātie auga ar Jāņa Baumaņa un Pētera Blūma "Latvijas putniem" (audekla vākā noteikti bija viens izdevums, par otru nezinu). Viens, kā jau pienākas agrovides speciālistam, auga ar ūdeņiem un zāli un laikam jau mežu arī, jo Uldis Plotnieks spēj aizraut (mūsu Māris kā jau zivju speciālists uzreiz saausījās, kad runa bija par Bunduļaci no "Viļņu šūpolēm").

Bet vienu minēto grāmatu es nekur nevarēju atrast. Varbūt forumieši atceras autoru vai pašu grāmatu "Melnais gandrs". Tā neesot grāmata par dabu, aprakstītas vīru cīņas, bet gandra motīvs visam tam pāri ir bijis neizdzēšams.

Image

Varbūt parunāsim par spilgtākajām bērnības putnu sajūtām - ja ne grāmatas, tad varbūt paši putni vai dziesmas :)
Last edited by Made on 02 Aug 2015 19:43, edited 1 time in total.
Ragana neparastā

Katram sveiktajam tika iedota anotācija- Priežu medus lietošanas instrukcija.
Lietošanas instrukcija.
Pirms lietošanas izlasīt,jo tas satur Jums svarīgu informāciju.
Aktīvās vielas.
1.Pretvīrusa līdzeklis imunitātes,ožas,redzes,modra gara stiprināšanai.
2.Aktīvās vielas-proteīni,aminoskābes,minerālvielas,enzīmi.....Ražots 21.jūn.īsto Saulgriežu laikā lasītiem zaļiem čiekuriem.
Instrukcija.
1.Nekratīt,nesajaukt,turēt tumšā vietā.
2.Lieto iekšķīgi no rītiem 1tj.tukšā dūšā.
Iespējamās blakus parādības.
*Sirds un nervu sistēmas traucējumi nav novēroti.Reakcija-nespēka vietā parādās spēks.Mainās acs tīklenes radzene un acu skatiens izteikti līdzīgs Durberta skatienam-caururbjošs,ilgi pētam ozolus,redzes leņķis paplašinās.Šad tad novērojama skaļa spiegšana.
*Pēc 3 dienu lietošanas jūs novērosiet to,ka Jūsu kakls spēj izlocīties līdzīgi kā Dumpju kakli.Ievērojami palielinās Jūsu spēja maskēties.Jūs varat kļūt neredzams,bet tikai tad ,ja stāvēsiet niedrēs.
*Pēc nedēļas lietošanas jūsu oža pastiprināsies,bet nebaidieties- Jūsu deguns neizaugs tik garš kā Zīļukām. Iespējams Jūs no rīta lūgsieties,klabināsiet un sisināsiet.
*Pēc visa kursa būs ievērojamas lieliskas izmaiņas uzvedībā un dzīvesveidā.Jūs kļūsiet modrs,aktīvs kā Laimiņa un Pēterītis.Briesmu brīžos būs vērojama tendence sastingt.Būs vēlme skriet uz veikalu pēc zivīm.
Priežu čiekuru medus unikāls līdzeklis gara un dvēseles stiprināšanai.
Reģ.apl. īpašn.,Ražotājs...Adrese-utt.
Lietošanas instrukcija akceptēta ar Durberta,Zīļuku,Dumju,Laimiņa un Pēterīša ģimenes spiedogiem.
Made

Post by Made »

Man šķiet, ka man sākas blakusparādības :P
Marite U

Post by Marite U »

Tagad arii Igaunijas neoficiaalais paarstaavis :roll: Baltezeraa ir naakusi aara no skapja un veelas pateikt paaris vaardus, t.i. pateikties visiem, kuru vaardi / niki jau vairaakas reizes te ir tikuši mineeti, bet iipaši pasaules pirmajam (= Nr 1) )durbertologam, zilukulogam un paareejiem ***logiem pluss organizatorologiem ar un bez slotaam. Bija liels prieks redzeet cilveekus, kuru ierakstus (gan faktus gan suliigus komentaarus) esmu lasiijusi ar milziigu hazartu.
Ir prieks slimot ar to pašu slimiibu, ko ir izraisiijies, ups, ak nee ... precizaak izraisiijUSI (Dur)Berta. Bet Baltezeraa taču nebija slimniica, vai ne? Taa bija iistaa SPA. ;) Durbertologijas un visu citu ***logiju SPA! Par to SUUR AITÄH! LIELS PALDIES! :D
Last edited by Marite U on 02 Aug 2015 20:07, edited 1 time in total.
Ragana neparastā

P.s.Par naudiņām-beidžiku naudiņu var ieskaitīt Durberta kontā.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”