Un atpakaļ, jo atlidojusi ņamma ar mammu Brellu!

Visādā ziņā šie jau ir pārlidojumi uz citu koku!

Man vispār liekas, ka viņš ir tāds kā apātiskāks, flegmatiskāks, bez gribas, dzīvesprieka. Vienu reizi mēģinot parādīt savu gribu /cīņā ar brāli-māsu/, viņam tas diezgan dārgi maksāja, un bija ļoti sāpīga pieredze, tāpēc pieļauju, ka nākotne viņam varētu būt daudz smagāka, kā brālim/ māsai. Tas, ka viņam ir mīļa guļus poza ir fakts, bet nez vai tur pie vainas ir kājas. Es domāju, ka viņš vienkārši neapzinīgi taupa enerģiju, nelec acīs māsai /man liekas, ka SE16 ir sievišķis/, cenšas būt pēc iespējas neievērojamāks, lai nedabūtu atkal knābienus. Tā ir tikai mana versija.La Marie wrote:Māri un pārējie, kas cītīgi vērojat šo ligzdu!
Vai man tikai liekas, vai arī S15 ilgās šķilšanās (vai kā cita) rezultātā ir vājākas kājeles?! Mazulis ļoti labprāt laiku vada guļot, kamēr S16 gan staigā, gan lēkā, gan brančo...![]()
Neizskatās, ka tikai nedaudz iekavējusies vispārējā attīstība, bet tieši kājas...
Māri, par visu pārējo pilnīgi piekrītu.. Vienīgi Austrālijas ērgļu eksperts domā, ka SE15, kurš gulšņā pa ligzdu, ir tēviņš, savukārt SE16 ir mātīteMĀRIS wrote: Man vispār liekas, ka viņš ir tāds kā apātiskāks, flegmatiskāks, bez gribas, dzīvesprieka. Vienu reizi mēģinot parādīt savu gribu /cīņā ar brāli-māsu/, viņam tas diezgan dārgi maksāja, un bija ļoti sāpīga pieredze, tāpēc pieļauju, ka nākotne viņam varētu būt daudz smagāka, kā brālim/ māsai. Tas, ka viņam ir mīļa guļus poza ir fakts, bet nez vai tur pie vainas ir kājas. Es domāju, ka viņš vienkārši neapzinīgi taupa enerģiju, nelec acīs māsai /man liekas, ka SE16 ir sievišķis/, cenšas būt pēc iespējas neievērojamāks, lai nedabūtu atkal knābienus. Tā ir tikai mana versija.
Sunshine wrote:Māri, par visu pārējo pilnīgi piekrītu.. Vienīgi Austrālijas ērgļu eksperts domā, ka SE15, kurš gulšņā pa ligzdu, ir tēviņš, savukārt SE16 ir mātīteMĀRIS wrote: Es domāju, ka viņš vienkārši neapzinīgi taupa enerģiju, nelec acīs māsai /man liekas, ka SE16 ir sievišķis/, cenšas būt pēc iespējas neievērojamāks, lai nedabūtu atkal knābienus. Tā ir tikai mana versija.![]()
Māri, atvaino, nepamanīju kvadrātiekavu, neuztvēru īsti Tavu teikumu un padomāju, ka Tu runā par SE15 kā par gulšņājošo sievišķiMĀRIS wrote:Sunshine wrote:Māri, par visu pārējo pilnīgi piekrītu.. Vienīgi Austrālijas ērgļu eksperts domā, ka SE15, kurš gulšņā pa ligzdu, ir tēviņš, savukārt SE16 ir mātīteMĀRIS wrote: Es domāju, ka viņš vienkārši neapzinīgi taupa enerģiju, nelec acīs māsai /man liekas, ka SE16 ir sievišķis/, cenšas būt pēc iespējas neievērojamāks, lai nedabūtu atkal knābienus. Tā ir tikai mana versija.![]()
Nu es beidzot varu iztēloties šo skaisto balto ērgļu apmērus! Paldies!Sunshine wrote:Un šādi izskatās ērgļu kameras "centrāle":
https://www.facebook.com/Sea.EagleCAM/p ... =3&theater
Vai ne, liananliesma! Iedomājos tieši to pašu, kad ieraudzīju šo bildi!lianaliesma wrote: Nu es beidzot varu iztēloties šo skaisto balto ērgļu apmērus! Paldies!![]()
![]()
Māri, Sidnejas Olimpiskais parks ir krietni plašāka teritorija, cik saprotu. Taču tā stingras aizsardzības zona/meža fragments ir tikai 13 ha. Kopumā parkā pastaigu un riteņbraukšanas takas 35 km garumā ved pa mitrājiem un meža zemēm:MĀRIS wrote:`Paldies, Sunshine! Interesanta ekskursija sanāca! Kas mani visvairāk izbrīna, ka lielpilsētas centrā, nieka 13 hektāros atrodas tāda dabas pērle! Tas ir divi ar pusi Vērmanīši! /Vērmanes dārza platība 5 ha Vikip./ Apbrīnojami!![]()