Te ir video. Un te ir arī uzskatāmi redzams, ko ērglis dara, ja ēdamais nokrīt lejā. Ja vien putns ir spējīgs piezemēties tajā vietā, kur nokritis

Jā, es arī vēroju šo skatu un nodomāju, ka M15 nav neko devīgs... Herieta 2 reizes centās viņam nodot ziņu, ka viņa arī vēlētos uzkost, bet vīrs nelikās ne zinis. Beigās, kad zive izkrita, Herieta tika pie tās paliekām.Viky wrote:Vakar M15 nozvejoja lielu samu.
Te ir video. Un te ir arī uzskatāmi redzams, ko ērglis dara, ja ēdamais nokrīt lejā. Ja vien putns ir spējīgs piezemēties tajā vietā, kur nokritis![]()
Vai neVērotāja wrote:Paldies, Viky, par video. Ļoti interesanti. Šajās kamerās mēs redzam to, kas mūsu kamerās paliek aiz kadra.
Bet tas nu gan ir milzenis ko M15 noķētris
Te es arī īsti nevarēju saprast, kurš nolaidās lejā, bet man arī likās, ka tā bija Harieta, jo diezgan ātri pēc tam, kad Harieta izlidoja no ligzdas, tājā ielidoja ērglis, tāpēc pieņemu, ka M15 pārņēma stafeti uz bumbulīšiemLa Marie wrote:Jā, es arī vēroju šo skatu un nodomāju, ka M15 nav neko devīgs... Herieta 2 reizes centās viņam nodot ziņu, ka viņa arī vēlētos uzkost, bet vīrs nelikās ne zinis. Beigās, kad zive izkrita, Herieta tika pie tās paliekām. Nu vismaz man izskatījās, ka tā bija Herieta, kas nolaidās zemē pēc pārpalikuma, nevis M15, kas bolījās no augšās.Viky wrote:Vakar M15 nozvejoja lielu samu.
Te ir video. Un te ir arī uzskatāmi redzams, ko ērglis dara, ja ēdamais nokrīt lejā. Ja vien putns ir spējīgs piezemēties tajā vietā, kur nokritis![]()
Tas esot bijis M15, kas, pēc zivs pārpalikumu nokrišanas, aizlaidies uz ligzdu perēt, kamēr Herieta mielojusies.La Marie wrote:Jā, es arī vēroju šo skatu un nodomāju, ka M15 nav neko devīgs... Herieta 2 reizes centās viņam nodot ziņu, ka viņa arī vēlētos uzkost, bet vīrs nelikās ne zinis. Beigās, kad zive izkrita, Herieta tika pie tās paliekām. Nu vismaz man izskatījās, ka tā bija Herieta, kas nolaidās zemē pēc pārpalikuma, nevis M15, kas bolījās no augšās.Viky wrote:Vakar M15 nozvejoja lielu samu.
Varbūt bija dikti izbadējieslianaliesma wrote:Tas esot bijis M15, kas pēc zivs pātpalikumu nokrišanas aizlaidies uz ligzdu perēt, kamēr Herieta mielojusies.La Marie wrote:Jā, es arī vēroju šo skatu un nodomāju, ka M15 nav neko devīgs... Herieta 2 reizes centās viņam nodot ziņu, ka viņa arī vēlētos uzkost, bet vīrs nelikās ne zinis. Beigās, kad zive izkrita, Herieta tika pie tās paliekām. Nu vismaz man izskatījās, ka tā bija Herieta, kas nolaidās zemē pēc pārpalikuma, nevis M15, kas bolījās no augšās.Viky wrote:Vakar M15 nozvejoja lielu samu.
Es arī ar bažām nodomāju, ka M15 nedalās ar zivi... varbūt tas tagad, kamēr abi mainās uz perēšanu..
Es arī pamanīju, ka Herieta visu laiku nervozēja - gan ēst gribējās, gan steidzās atpakaļ pie olām, kad manīja, ka ēdamais tik drīz nebūs. Viņa visu laiku centās uzmanīt, lai olas nepaliktu vienas uz ilgāku laiku. Apbrīnojama ērgļu mamma.Vērotāja wrote:...
p.s. fotogrāfijās video sākumā un video ap pirmo minūti Herieta guļ atbalstījusies uz spārniem, tas nozīmē, ka mazais drīz šķilsies. Viņa dzird mazo un instinktīvi piepaceļas
Vairāk ticu, ka tas ir kāds gruzītis, jo oliņa taču plīst savādāk. Bildīte no R&J ligzdas, kad šķīlās Ne5.lianaliesma wrote:Varētu būt mazs caurumiņš bumbulītī...![]()