Labrītiņ!
Mana zivju zupas recepte ir līdzīga kā
d.e. 
Parasti izmantoju lašveidīgās zivis, jo vairāk tauciņu (omegas

) un mazāk asaku. Izvāru buljonu ar zivi un garšvielām. Tas parasti ir ļoti ātri - 8-10 min un gatavs. Velku zivi ārā un lieku visus citus labumus secīgi iekšā (kas ilgāk vārās, pirmos): burkānu kubiņus, kartupeļu kubiņus, zaļos zirnīšus var (bet vai nu svaigus vai saldētus - ziemā jāskatās, sausi/mērcēti neder, jo pārāk ilgi vārās), puķkāpostu var, Briseles kāpostiņus var u.taml., lai zupa krāsaināka. Sīpolu parasti iesienu marlītē veselu un lieku iekšā jau sākumā, bet beigās izvelku ārā, jo sīpols ir tas, kurš duļķo buljonu. Par zivs galvu nebiju ievērojusi, bet varbūt bez tās ir vēl dzidrāks!!!
Kamēr viss vārās, atdalu gatavo zivi no ādas un asakas. Sadalu palielos gabaliņos.
Kad dārzeņi gatavi, zivi zupā iekšā un gatavs.
Smalkos zaļumiņus (dillītes, pētersīļi utt.) katrs pieliek pēc garšas savā bļodiņā.
Jāskatās laika prognozes... ļoti gribu pievienoties, bet negribu pasliktināt savu veselības stāvokli. Ja braukšu, varēsiet atstāt mani par pavāru.
