mega2 wrote:13:29 Abi pa kluso ligzdā!!!
Man liekas, ka Roberts zarā un dāma ligzdā, jo tam, kas uz zara spilgtās knābis izskatās, bet tam, kas ligzdā, masīvāks knābis un lielāka galva.mega2 wrote:13:33 Uzmini nu--kurš ir kurš???Dāma zarā,Roberts ligzdā???? Vai kā????
Es biju domājusi trako bļaušanu---gluži pa kluso jau nesanāks--ērglis tomēr,nav jau nekāda lidvāvereViky wrote:mega2 wrote:13:29 Abi pa kluso ligzdā!!!
Īsti pa klauso jau nu nebija, tikai pateicoties blīkšķim sapratu, ka kāds ir piezemējies ligzdā
Es arī tā domāju--viņš velk slimo kājiņu dūrītē---atkārtojās identiska rīta situācija,bet Ame teica,ka tā bijusu dāma????Viky wrote:Man liekas, ka Roberts zarā un dāma ligzdā, jo tam, kas uz zara spilgtās knābis izskatās, bet tam, kas ligzdā, masīvāks knābis un lielāka galva.mega2 wrote:13:33 Uzmini nu--kurš ir kurš???Dāma zarā,Roberts ligzdā???? Vai kā????
mega2 wrote:Es biju domājusi trako bļaušanu---gluži pa kluso jau nesanāks--ērglis tomēr,nav jau nekāda lidvāvereViky wrote:mega2 wrote:13:29 Abi pa kluso ligzdā!!!
Īsti pa klauso jau nu nebija, tikai pateicoties blīkšķim sapratu, ka kāds ir piezemējies ligzdā![]()
Tad, kad otrs iekāpa ligdzā es arī sāku šaubītiesmega2 wrote: Es arī tā domāju--viņš velk slimo kājiņu dūrītē---atkārtojās identiska rīta situācija,bet Ame teica,ka tā bijusu dāma????
Man tas vairāk izskatījās, ka gribēja virsū uzkāptmega2 wrote:13:48 Tā--spalvas pa gaisu--viens ar kāju grūž otru nost no zara--saabižojās un aizlidojaJautājums---kurš kuru???