sirdi palika

Sēdēsim, sēdēsim. I ziemu, i pavasari, i vasaru, i rudeni. Un tad atkal - ziemu, pavasari, vasaru, rudeni.Murkjelis wrote:Šis nu izskatījās pēc nepārprotama -
šinī bildē Durbei meitukiņa spriganais, nešpetnais (tēmēts uz MUMSMurkjelis wrote:Šis nu izskatījās pēc nepārprotama -
[/img]
P.S. Made, nē, es nepieteicu prombūtni. Tepat vien esmu un ieskatos ik pa laikam
Emotion wrote:... Tālavas kviecēju...
Tam uz zara gredzenu nemanīja...bet likās, ka uz astes puslokimega2 wrote:8:02 Viens,kurš visu laiku sēdēja virs kameras,aizlaidās un jau no tāluma sauca otru,kas palika sēžam zarā kreisajā pusē--šis atcaucās un 8:06 aizlaidās...tā arī īsti netiku skaidrībā ---kurš bija kurš,jo otru vispār neredzēju
Nu tas jau ieradums - pamosties un iet kamerā ielūkotiesmega2 wrote:Bet vismaz malači,ka sagaida ausmiņu pirms iegriežas ligzdā,a to man acīs melni punktiņi skraida pētot ligzdas bildi tumsā jau no 5 rītā un ieklausoties katrā čaboņā---pēc 7 jau var cerēt kaut ko kustīgu saskatīt.....![]()
Nu es jau arī labprāt gulētu,kā visi normāli cilvēki,bet pie vainas ir mans mīļums--kaķu puika[16 mēn],kurš noguļ visu dienu un naktī sākas jautrība.....Vējš vītolos wrote:Nu tas jau ieradums - pamosties un iet kamerā ielūkotiesmega2 wrote:Bet vismaz malači,ka sagaida ausmiņu pirms iegriežas ligzdā,a to man acīs melni punktiņi skraida pētot ligzdas bildi tumsā jau no 5 rītā un ieklausoties katrā čaboņā---pēc 7 jau var cerēt kaut ko kustīgu saskatīt.....![]()
Tik man vienmēr sanāk vai par agru, vai par vēlu - vai nu vēl nav atlidojuši, vai jau projām.
![]()
Bet nu piecos gan es vēl guļu, laikam jau ērgļi arī![]()
Laba zīme jaunai dienai - no rīta ērgli ligzdā ieraudzīt!![]()
![]()
![]()
Lai visiem jauka diena!!!!
Tad, kad ērglis bija ligzdā, viņu varēja labi redzēt, tik tai pārsteigumā detaļas nepiefiksēju, gan jau pieredzējušās vērotājas meitenes attīs bildi un izpētīs.mega2 wrote:Nu spriežot pēc vakardienas gājieniem---uz zara bija Roberts,jo izdarīja to pašu pirms izlidošanas --nokārtojāsGudrās galvas jau pateiks pēc saucieniem--balsīm---kurš ir kurš,jo es tik sīki nezinu--kurš parasti sauc,kurš atsaucas---vai tas mainās vai vienmēr Robis sauc un Durbe atsaucas......
![]()