Savādāt mēs jau te no vērotājiem pārtapsim par putnu detektīviem

MĀRIS, how can you get the whole forum page translated?? / MĀRIS, kā jūs varat iegūt visu forums lapa tulkota ??MĀRIS wrote:![]()
![]()
![]()
Made. Es neskatījos pagātnē kā tas ir noticis Durbes ligzdā. Es rakstīju par ērgļiem vispār, par saviem novērojumiem Amerikas ligzdās, kur ļoti labi varēja izsekot arī šai attiecību fāzei, jo pārējās ligzdas bija tukšas.Made wrote: Un jā, Māri, pirmā zivs ligzdā tiešām bija mēnesi agrāk, nekā es domāju - tieši pirms pirmās olas Robčiks atnesa Durbei zivi (22.lapa)un 11.martā vēl kaut ko. To visu Durbe arī apēda, bet tā dāvana, kas pirmajam cālim, tātad tika mumificēta, tāpēc es to vairāk atceros
oooohhhhhWOW!Vērotāja wrote:Dear, Ame, copy DD adress in GT and press Enter to link![]()
Mīļā Ame. Man ir uzinstelēts Googles tulkotājs latviešu valodā, līdz ar to es varu pārsvarā visus tekstus Googlē pārtulkot uz vietas.ame wrote: MĀRIS, how can you get the whole forum page translated?? / MĀRIS, kā jūs varat iegūt visu forums lapa tulkota ??
i want to do the same trick with DD.
/ Es gribu darīt to pašu triks ar DD.
Nemaz nezināju, ka tā varVērotāja wrote:Dear, Ame, copy DD adress in GT and press Enter to link![]()
Made wrote:Nu jā, Viky, mežs pilns ar filiālēm un zvana
Google Translate Latvian? what is that? is it something else than the 'normal' Google Translator?MĀRIS wrote:Mīļā Ame. Man ir uzinstelēts Googles tulkotājs latviešu valodā, līdz ar to es varu pārsvarā visus tekstus Googlē pārtulkot uz vietas.![]()
Dear Ame. I have installed Google Translate Latvian, so I mostly all text Google translate on the spot.