🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Simts punkti, ka blakus viņam uz kāda zara vecāks ēd VIŅA ZIVI!!!!!! 

Dabu nevar iemācīt.   Viss notiek pēc dabas likumiem.     Imis /Tālis/
Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē - 
Mamma, tēti, esmu te. Ātri nesiet man zivi

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Kāds no ērģļiem aplaida loku ..Durberts apklusa 

To, ka piemērs ir lipīgsCīrulīte wrote:Nepaslinkoju, saskaitīju - šodien 6izlīduši no skapja! Diez ko tas varētu nozīmēt?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
17.24 Lielais putns nolido no labās puses uz kreiso pusi apkārt ozolam. Durberts apklust. Laikam tiešām kāds no lieliem bija viņam tuvumā, tāpēc arī bija tā lielā spiegšana.  

Kur visi, tur es ar! Sekoju lidzi Durberta augsanai jau kops ta laika, kad vins vel nebija izskilies.

Labdien!
Ja jau šī diena ir skapja diena, tad lai būtu- es arī.

Ja jau šī diena ir skapja diena, tad lai būtu- es arī.
Sveiki ..Laipni lūgti Durberta mazpulciņāAdelita wrote:Kur visi, tur es ar! Sekoju lidzi Durberta augsanai jau kops ta laika, kad vins vel nebija izskilies.
Super! Šī laikam ir rekorda ''noskapjalīšanas'' diena  

Sveiciens jauniņajiem

Sveiciens jauniņajiem
- Lianaliesma

Sveiciens visiem forumiešiem, patiess prieks, ka Durbei&Robertam, un Durbertam nu ir tik daudz vērotāju!   

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
nu tad saprotams, ka viņam traki skaļi jātaurē, jo lokācijas vieta regulāri tagad mainās, kā tad vecākiem zināt, kurā zarā tas nabaga izsalkušais "bebelis" plivinās.Vērotāja wrote:Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē -
"bebelis"atkal kaut kur klaigā....nu nepiepildāms tas bērnsEmotion wrote:nu tad saprotams, ka viņam traki skaļi jātaurē, jo lokācijas vieta regulāri tagad mainās, kā tad vecākiem zināt, kurā zarā tas nabaga izsalkušais "bebelis" plivinās.Vērotāja wrote:Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē -
Emotion, viņu ir daudz vairāk kā 31, dotajā brīdī bija tikai 31, parasti ir vairāk, kad kaut kas notiek ligzdā!
Sveiki visiem-es ari no skapja.Esmu ar jums jau pirms Durberta izšķilšanās.Prieks par tik pozitīviem cilvēkiem un protams ari par mazo ,,pīkstuli".Rīts un vakars man tāpat kā lielākai daļai sākas ar šo lapu.

nu re....nākamais no skapjaaijaja wrote:Sveiki visiem-es ari no skapja.Esmu ar jums jau pirms Durberta izšķilšanās.Prieks par tik pozitīviem cilvēkiem un protams ari par mazo ,,pīkstuli".Rīts un vakars man tāpat kā lielākai daļai sākas ar šo lapu.
fans wrote:"bebelis"atkal kaut kur klaigā....nu nepiepildāms tas bērnsEmotion wrote:nu tad saprotams, ka viņam traki skaļi jātaurē, jo lokācijas vieta regulāri tagad mainās, kā tad vecākiem zināt, kurā zarā tas nabaga izsalkušais "bebelis" plivinās.Vērotāja wrote:Laikam tulkojumā no jūras ērgļu valodas tā spiegšana nozīmē -
Mamma, tēti, esmu te. Ātri nesiet man zivi![]()
![]()
kad iedomājos kā tad būtu, ja viņi būtu 3 un pīkstētu katrs savā trajektorijā
18:36 Te šodien tādas interesantas aktivitātes...skapis pilns ar pārsteigumiem!!!
Visiem apsveicieni!:)

Visiem apsveicieni!:)
- 
				smirnovaga

Labdien.
Vel viena ir izlīdusi no skapja, jo nevareju vairs klusēt. Durberts ir kļuvis par mūsu ģimenes bērnu ar visām no tā iztietošam sekam (puņķiem un smaidiem). Ne stādos priekša kas būs kad viņidm būs jālido prom. Šogad pirmo reizi ko tādu vēroju. Milzīgs paldies visiem, kas dod mums šo iespēju.

Vel viena ir izlīdusi no skapja, jo nevareju vairs klusēt. Durberts ir kļuvis par mūsu ģimenes bērnu ar visām no tā iztietošam sekam (puņķiem un smaidiem). Ne stādos priekša kas būs kad viņidm būs jālido prom. Šogad pirmo reizi ko tādu vēroju. Milzīgs paldies visiem, kas dod mums šo iespēju.
Durbertīno[meitiņ vai dēliņ]!!!Plivinies vien uz mājas [ligzdas]pusi,gan jau vakariņas arī vēl atlidos,Tevi gaida kupls pulciņš vērotāju,gan vecie,gan jaunpienācēji--atrādi savu skaisto ērgļa augumu tuvplānā ,kā arī savus dažādos pigorus--gaidām 

Zinu,zinu,ka Tu šodien jau divas reizes biji atlidojis,bet ciemiņiem par prieku jau var arī 3 reizi--3 lietas,labas lietas