hmm, diez kura gada bērns tas ir? varbūt Sise? Ja es pareizi saprotu, tad 2 gadi tiešām viņam ir, vairs nav džemperītis ar sirsniņām, bet gan ar svītriņām
Putns ir pieaugušā putna apspalvojumā. Spriežot pēc tā, ka Sisei līdzīgi cipari, tad visticamāk tā paša gada izlaidums. Jāsūta ziņa Kalvānam, tad jau pateiks precīzi kad un kur dzimis.
Labrīt!
2:08 Lūk viens no iemesliem(visticamāk galvenajiem),kāpēc mūsu vanagu pāris ir pametis šo ligzdu-nakts ciemiņš ligzdā-cauna!
redzamība slikta,bet nu kontūras saskatīt var,bija dikti šiverīgs un riņķoja pa ligzdu
Jā,nu grūti pateikt,kurš tajā teritorijā tagad saimnieko,bet nu viņi tur ir vairāki-viens bija ligzdā un sisināja,otrs kaut kur tuvumā arī bija dzirdams
šis man rādās,ka būtu vecāks par siselēniem(žēl,ka vēderu neredz) un pēc tēviņa izskatās spriežot pēc acu krāsas,varbūt Papiņš?
Labrīt!
miilzīgs paldies notikumu fiksētājiem
ir mums Durbes ligzda - centrālstacija,tagad būs arī ''lidosta Rīga'',lidinās visi kam nau slinkums
bet tas protams daudz labāk nekā tukša ligzda.
jā aizkadrā kāds atbildēja ciemiņam,kas zina varbūt veidojas jauns pāris
Mazule mums varētu pakomentēt kas pēc balss bij ligzdā un kas atbildēja?
pati mēģināju pēc vecajiem ierakstiem salīdzināt,bet iebraucu galīgās auzās,tāpēc pat neminēšu...
10:34 tuvumā dzirdama vanaga balss
Ligzdas gariņ, tas, kas bija ligzdā noteikti nav Papiņš, un tas, kas atbildēja - ļoti līdzīgi Margo, bet tomēr nē.
Es pati esmu diezgan apjukusi, jo tāds vistu vanagu uzlidojums vēl nav bijis. Dīvaini, kur viņi tā pekšni uzradās, jo Jānis un kolēģi taču teica, ka redzējuši tikai vienu.
bij dzirdama pieaugušā balss un otra balstiņa bij kā Siselēnam vai ta joprojām pieprasa ņammu?
pirmais pieaugušais aizlido,var skaidri redzēt baltās svītras uz galvas:
bet šitais otrais sanāk Siselēns,viņam nau tik skaidras galvas baltās līnijas:
daudz jautājumu,bet atbildes lidinās pa gaisiem
Pēdējā video var skaidri dzirdēt balsi, kādu izdeva Margo, kad viņa sāka pāroties ar Papiņu. Tāda kā spiegšana. Tā kā kaut kas mums tur aizkadrā aktīvi gatavo mazos siselēnus