🔒Jūras ērgļi Durbē, 2019 (Milda un Raimis)
Re: Jūras ērgļi Durbē, 2019 (Milda un Raimis)
5:02 guļam un ik pa laikam saucam pēc brokasta-Miks ir izbadējies,jo vakardien maz ko dabūja! 

7:27 tā arī guļam-Miks visu laiku pīkst! 

Labrīt.
mega, par sarkano svītru un uzrakstu uz kadra, pamanīju, ka gan Tu, gan karliiina taisat bildes vecajā un sarežģītajā veidā.
Taisīt bildes ar podziņu Screenshot ir daudz ērtāk, ātrāk. Apturi kadru un spied (var jau taisīt arī kustībā, bet tad bilde var būt neskaidra). Nav jāgaida, kamēr pazudīs sarkanā svītra, jo tas kadrā netiek.
Nav vairāk vispār nekas jādara, nospied un bilde ir gatava!
Šī programma nav pat programma, bet Google Chrome paplašinājums. Nospiežot "instalēt" nekas nav jādara, pats instalēsies.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... hoinjjpohk
Šis paplašinājums neuzliek nekādu pienākumu turpmāk bildes taisīt tikai tā, var taisīt arī pa vecam, nekas nemainīsies. Bet tas ir tik ērti, ka tiešām atgriezties pie vecās metodes vairs negribēsies.
Te redzams kur apakšā būs uzraksts Screenshot. Bilde uztaisīsies un saglabāsies tikai vienreiz nospiežot uz šī uzraksta. Nospied un liec radikalā.
mega, par sarkano svītru un uzrakstu uz kadra, pamanīju, ka gan Tu, gan karliiina taisat bildes vecajā un sarežģītajā veidā.
Taisīt bildes ar podziņu Screenshot ir daudz ērtāk, ātrāk. Apturi kadru un spied (var jau taisīt arī kustībā, bet tad bilde var būt neskaidra). Nav jāgaida, kamēr pazudīs sarkanā svītra, jo tas kadrā netiek.
Nav vairāk vispār nekas jādara, nospied un bilde ir gatava!
Šī programma nav pat programma, bet Google Chrome paplašinājums. Nospiežot "instalēt" nekas nav jādara, pats instalēsies.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... hoinjjpohk
Šis paplašinājums neuzliek nekādu pienākumu turpmāk bildes taisīt tikai tā, var taisīt arī pa vecam, nekas nemainīsies. Bet tas ir tik ērti, ka tiešām atgriezties pie vecās metodes vairs negribēsies.
Te redzams kur apakšā būs uzraksts Screenshot. Bilde uztaisīsies un saglabāsies tikai vienreiz nospiežot uz šī uzraksta. Nospied un liec radikalā.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- karliiina_13
Labrīt!
es izmantoju reizēm screenshot ... šķiet, ka ar šo programmu nevar uztaisīt tuvplānus
Vismaz man nesanāk vai nemāku 
es izmantoju reizēm screenshot ... šķiet, ka ar šo programmu nevar uztaisīt tuvplānus

Jā, karliina, taisnība. Tuvplānu nevar uztaisīt.karliiina_13 wrote: ↑06 Jun 2019 08:22 Labrīt!
es izmantoju reizēm screenshot ... šķiet, ka ar šo programmu nevar uztaisīt tuvplānusVismaz man nesanāk vai nemāku
![]()
Bet var uztaisīt bildi ar šo un nevis uzreiz likt radikalā, bet ieiet bildēs, ar labo taustiņu nospiest uz vajadzīgās bildes, izvēlēties> atvērt ar Molbertu (Paint) un izgraizīt.
mega šeit raksta par pilna kadra bildēm, šīs nav grieztas viewtopic.php?p=223008#p223008
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
jā,esmu ''dinozaurs'' visās tajās fīčās,kā savu laiku iemācījos,tā arī taisu-nekad neapturu bildi,jo tieši kustībā sanāk tie labākie kadri un protams palēninājumā,bet šorīt radās ķibele ar sarkanās svītras un uzrakstu pazušanu,kad noņem kursoru pēc brīža bija jāpazūd,bet viņš tikai paliek bišku klārāks
man te ieteica nospiest F un paturēt,tad it kā pazudīs-tad nu ņemos,kā varu!
8:35 abi vēro apkārtni un Miks plivina spārnus!

man te ieteica nospiest F un paturēt,tad it kā pazudīs-tad nu ņemos,kā varu!

8:35 abi vēro apkārtni un Miks plivina spārnus!

- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

- Lianaliesma
9.06 Kamēr Rika "pavada" tēti, Miks jau plēš kumosiņus
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

- karliiina_13
Last edited by karliiina_13 on 06 Jun 2019 10:15, edited 1 time in total.
- karliiina_13
09:08:34 pats ielec kreisā puses zarā...mazie pīkst, ko lai dara ar šo atribūtiku? 

9:12/13 vecāks,lai kurš tas arī būtu,sēž i nekustās,kamēr cāļi pīkst-viens ņemās ap kaulu,otrs ap zivi...
9:20 tiek barota zivs-katrs ķer,ko var,bet Rika atkal uzbrūk Mikam...
9:27/28 Mikam no barošanas praktiski nekas netika,tad nu viņš nospēra palielu zivs astes gabalu un cenšas ar to tikt galā,kamēr Rika knābj mammai 

9:32 Milda gribēja savākt kaulus un Miks atstāja zivs asti nepieskatītu,viņu savāca Milda,tad Rika,kura viņu norija un Mikam atkal nekas netika 

9:36 Milda sāk skrubināt buciņa kāju,bet tur jau nav ko ēst-spalvaina āda un kauli-abi cāļi pīkst
9:48 Miks staipa to pliko kaulu un pīkst

9:48 Miks staipa to pliko kaulu un pīkst