Diskusijas
Re: Diskusijas
Par rītdienas izstādes mūs interesējošo tēmu (raksta vidū)
http://www.tvnet.lv/izklaide/gramatas/6 ... e_lasitaji
http://www.tvnet.lv/izklaide/gramatas/6 ... e_lasitaji
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Mans vārdiņš ir Māris.

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
MĀRIS wrote:Mans vārdiņš ir Māris.![]()

Paldies

Saproti arī mani, patiesībā zinu vārdus gandrīz visiem, taču nezinu vai cilvēks vēlas, lai to publiski uzrakstu. Tāpēc rakstīšu tikai tos vārdus, kurus cilvēki paši atļaus publicēt. Vienalga PM vai te, komentārā, galvenais, lai dod atļauju

- Lianaliesma
Nu sapratu arī es
Mani sauc Liāna.

Mani sauc Liāna.

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Saprotu Tevi, Vērotāja, un paldies Tev, ka Tu saproti arī mani. Un vispār - Dievs mūs ir svētījis ar Tevi!Vērotāja wrote:Paldies![]()

Māri, Tu liec man sarkt. Bet paldies 

Lūdzu pasveicini Tāli, pasveicini lūdzu Jāni Ķ. un visus, ja tur ir kāds no mūsējiem.d.e. wrote:Mani sauc Diāna un es atrodos Ķīpsalā
Domās esam ar jums

Noteikti !Vērotāja wrote:Lūdzu pasveicini Tāli, pasveicini lūdzu Jāni Ķ. un visus, ja tur ir kāds no mūsējiem.d.e. wrote:Mani sauc Diāna un es atrodos Ķīpsalā
Domās esam ar jums

Last edited by d.e. on 25 Feb 2017 18:09, edited 1 time in total.
Vērotāj, es nezinu, vai zini, kā mani sauc, bet liec sarakstā kaut vai zem nosaukuma "kāviņtursauc" 

Apsveikums Tālim ar Brīnumolas palaišanu pasaulē! Patiesi, no sirds! Gribējās jau klātienē pašam pateikt šos vārdus, bet... !

Simba wrote:Vērotāj, es nezinu, vai zini, kā mani sauc, bet liec sarakstā kaut vai zem nosaukuma "kāviņtursauc Zanda"/Labotam ticēt!/
Māri...
Pievienojos ar apsveikumiem Tālim par grāmatas iznākšanu, ļoti ceru, ka man būs iespēja to izlasīt.
Paldies, Tāli, par šo iedvesmojošo stāstu, ko esat ietērpis vārdos, un paldies, ka mums esat!
Lai viss šodien izdodas un sirdī ir milzīgs prieks par šo pasākumu šodien!

Pievienojos ar apsveikumiem Tālim par grāmatas iznākšanu, ļoti ceru, ka man būs iespēja to izlasīt.
Paldies, Tāli, par šo iedvesmojošo stāstu, ko esat ietērpis vārdos, un paldies, ka mums esat!

Lai viss šodien izdodas un sirdī ir milzīgs prieks par šo pasākumu šodien!
Imants Bunkšs
BRĪNUMOLA

Par grāmatu stāsta Autors, komentē ornitologs Viesturs Ķerus un apgāda "Jumava" redaktore Alīna Melngaile.

Stāsta galvenais varonis(e) uz lielā ekrāna !

Tālis ar apgāda "Jumava"meitenēm !

BRĪNUMOLA

Par grāmatu stāsta Autors, komentē ornitologs Viesturs Ķerus un apgāda "Jumava" redaktore Alīna Melngaile.

Stāsta galvenais varonis(e) uz lielā ekrāna !

Tālis ar apgāda "Jumava"meitenēm !

Labvakar!
Arī es biju Ķīpsalā un man ir grāmatiņa par mūsu mīļo brīnumbērnu no brīnumolas. Liels ,liels paldies Tālim par grāmatu.
Esam ar d.e samainījušās,jo gaidīju šo pasākumu,bet sanāca kā parasti,kad plāno vienu,bet sanāk pilnīgi pretēji
Vēlreiz milzīgs paldies par grāmatu,kur tik daudz bilžu kurās Durbīte , Roberts , Durbertiņa un pat kaitniece vārna.
Ļoti skaista grāmatiņa un skaistas atmiņas.
Arī es biju Ķīpsalā un man ir grāmatiņa par mūsu mīļo brīnumbērnu no brīnumolas. Liels ,liels paldies Tālim par grāmatu.

Esam ar d.e samainījušās,jo gaidīju šo pasākumu,bet sanāca kā parasti,kad plāno vienu,bet sanāk pilnīgi pretēji

Vēlreiz milzīgs paldies par grāmatu,kur tik daudz bilžu kurās Durbīte , Roberts , Durbertiņa un pat kaitniece vārna.

Ļoti skaista grāmatiņa un skaistas atmiņas.

Arī man paveicās jau vakar tikt pie "Brīnumolas" un izlasīt to.
Skaistas sezonas skaists atmiņu apkopojums. Tieši mūsu Durbertiņai par godu.
Paldies liels!
Skaistas sezonas skaists atmiņu apkopojums. Tieši mūsu Durbertiņai par godu.
Paldies liels!

Esmu Zaiga 
Paldies par ieskatu pasākumā! Hm.. man tuvumā gan Jumavas nav, bet gan jau arī citās grāmatnīcās būs pieejama Brīnumola. Laikam būs jocīgi lasīt - katram ir savs stāsts atmiņā. Tikai ne katrs to var realizēt zivju saskaitīšanā, videosižetā vai tā kā Tālis - grāmatā. Kāds gan tas ir liels darbs! Samērot, atlasīt, izvēlēties, iziet vēlreiz cauri tā pamatīgi tik ātri paskrējušām dienām, bet tik lielam materiālam. (nerealizēta ideja par kamerā redzēto/dzirdēto putnu sugu sarakstu)
Jau kādas pāris nedēļas pieķeru sevi pie domas, ka gribas uzlikt tās vasaras videoarhīva ierakstus...

Paldies par ieskatu pasākumā! Hm.. man tuvumā gan Jumavas nav, bet gan jau arī citās grāmatnīcās būs pieejama Brīnumola. Laikam būs jocīgi lasīt - katram ir savs stāsts atmiņā. Tikai ne katrs to var realizēt zivju saskaitīšanā, videosižetā vai tā kā Tālis - grāmatā. Kāds gan tas ir liels darbs! Samērot, atlasīt, izvēlēties, iziet vēlreiz cauri tā pamatīgi tik ātri paskrējušām dienām, bet tik lielam materiālam. (nerealizēta ideja par kamerā redzēto/dzirdēto putnu sugu sarakstu)
Jau kādas pāris nedēļas pieķeru sevi pie domas, ka gribas uzlikt tās vasaras videoarhīva ierakstus...
- Lianaliesma
LK forumiete Biker ievietojusi video ar roņu mazulīša nākšanu pasaulē!
http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... 14#p117614

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

Unikāli kadri!lianaliesma wrote:LK forumiete Biker ievietojusi video ar roņu mazulīša nākšanu pasaulē!![]()