10:02 atlido otrs
10:04 neveiksmīgs 18+

10:11 18+
10:22 18+
10:39 aizlido viens
10:40 aizlido otrs
Par to apgulšanos - man šķita, ka ir bijis tad, kad viņa ir viena (vismaz pirms kautiņa uz īsu brīdi), bet nekad otra klātbūtnē.Маруся: Все ухаживают друг за другомVisi viens otram izrāda uzmanību
Яна Речнова: Пока только он за ней, она ни разу пёрышки ему не перебирала... Pagaidām tikai viņš viņai, viņa ne reizi nav viņam spalviņas pabužinājusi
Маруся: А недавно, значит, она лежала? Перебирали лежачему. Обычно он лежит Bet nesen tātad viņa gulēja? Jo bužināja guļošajam. Parasti viņš guļ.
Яна Речнова: Лежал он только , но пёрышки я не видела, это было? Guļ tikai viņš, bet spalviņas es neredzēju. Vai tad bija?
Яна Речнова: Вот-вот , почти перебирает, научится.. Lūk, lūk, gandrīz bužina, iemācīsies..
Маруся: 9:00-9:01
Яна Речнова: Маруся, ага, спасибо! Я все ждала этого момента, думаю сегодня первый день это наблюдаем... Marusja, jā, paldies! Es gaidīju šo brīdi, domāju, ka šodien ir pirmā diena, kad mēs to vērojam ...
Яна Речнова: Теперь ждём когда она первый раз ляжет в гнезде ... Tagad gaidīsim, kad viņa pirmo reizi apgulsies ligzdā..
Маруся: Ну вотВсе взаимно Nu lūk
Viss ir abpusēji
Kam jānotiek, notiksies! Gribam mēs to vai negribam, bet dabā viss rit pa savamСветлана !!! Поясняю: 21.21 - самка легла. 21.26.50 - она встала. Это первый раз она лежала в гнезде.
Amanda 777 Man liekas, ka te rīt būs
Abc Mūsējiem droši vien arī ir ola. Tā rosās ligzdā.