Raimis ir!MĀRIS wrote:Vārdu sakot mums nav ne Ernas ne Trampa / Raimja....!Nu ko, gan jau man apniks puika, meitene...
![]()
Māri, vai Tu neredzi, ka tā ir viena un tā pati aste?!!!!
Spārnu jau varēja traumēt un tāpat hormonu ietekmē uzbudinoties viņi mēdz tos spārnus tā nolaist. Nedomāju, ka šī pazīme liecina par putna maiņu. Manuprāt kopš 4.marta vakara ligzdā ir viens un tas pats putns.Sandra L. wrote:Man sāk šķist, ka meitene, kas vakarvakarā un šorīt bija ligzdā, ir cita nekā tā, kas bija 6.martā pa dienu (piemēram 11:27). Šai meitenei visu laiku slīd zemē labais spārns. Kad viņa uzradusies, vēl jāpēta.
Vienīgi varbūt mīlējot puisis sabojājis kādas spalvas spārnā![]()
![]()
Nu re, tad jau nav nemaz tik traki! Pa garajiem pavasara vakariem gan jau arī ar meiču kaut ko izdomāsimVērotāja wrote: Raimis ir!
Pats tos bilžukus vienā sekundē taisīju, tā kā man nekas cits neatlika, kā pieņemt, ka tas ir viens aštuks!Vērotāja wrote: Māri, vai Tu neredzi, ka tā ir viena un tā pati aste?!!!!![]()
Laikam Tevi nesapratu, jo man likās, ka virsraksts ir tāds, ka tās ir divas dažādas astesMĀRIS wrote: Pats tos bilžukus vienā sekundē taisīju, tā kā man nekas cits neatlika, kā pieņemt, ka tas ir viens aštuks!![]()
Va Tu būsi rāma!Vērotāja wrote: Atvaino par tiem smailiem ar lielajām acīm: