Kāpēc par maksu??? Nav jāmaksā.
Vispār jau blakus sadaļā esmu salikusi katras ārvalstu kameras saiti, ja NL būtu jāmaksā, tas tēmā būtu minēts.
http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... =22&t=1145
Par video - to šogad nebūs. Un nevis tāpēc, ka es būtu diži kaprīza, bet tehniskie cilvēki šogad ir pieslēguši tādā formātā, ka ne video, ne normālus foto uztaisīt nav iespējams. Par to sestdien pieklaigāju visu LU komentāru lapu, taču vairums unisonā piebalsoja Tehnim, ka viss ir kārtībā.
Igauņu forumā, kad mēģināja atņemt normālu formātu, cilvēki apvienojās un panāca rtsp adreses. Pie mums paliku viena ar savām prasībām un kā zināms, viens nav cīnītājs, neviens mani neatbalstīja....
Bildes var uztaisīt tikai kā skrīnus, tas nav nopietni un ir sliktā kvalitātē. Manas bildes (cik nu tās vispār ir) ir Looduskalender, adrese augstak atbildē spiiganai.
Un pēdējais konkrēti par manu personisko attieksmi - Ja komentētāju butu ļoti daudz, tad tam nebūtu nozīmes, taču mēs esam tik maz. Un ja mēs visi gribētu, mēs varētu apvienoties un būt draudzīgs pulciņš, kas seko Latvijas mazo ērgļu ligdai. LU nevar likt bildes, šeit var. Šeit ir neliela neērtība, ka jāreģistrējas, taču tas jāizdara vienreiz. Rakstīt komentāru un skatīties tiešraidi nevar ne tur, ne te. Visiem ir jāizlemj kur turpināt komentārus. Ja LU, lai tā būtu.
Ja man te ar savām bildēm jāpaliek vienai- es to nevēlos, jo mani tas pazemo. Arī man ir sirds un jūtas, arī es gribu, kā rakstīja friida, paust savas emocijas par mūsu ērgļiem.
Vakar no rīta sataisīju dažas bildītes ap 8, atvēru forumu un priekšā ieraudzīju tukšumu. Atvēru LU un ieraudzīju komentārus, kuros jauki pierakstīts viss rīta cēliens. Un ziniet, sāku raudāt... un tagad rakstot raudu. Nu ja mēs nevaram apvienoties, nu tad neko... Žēl, ļoti, ļoti žēl, te ir ieguldīts ļoti daudz laika un spēka, bet viss kādreiz beidzās.........