Atpūsties mazliet vēlāk,tagad uzrakstīt kaut vienu komentāru,Vērotāja,lai nebūtu šī tukšuma sajūta forumā.

Veseļojies, un zini ka kaut kur Tevi gaidīja, gaida un gaidīs!!!
Labdien! Prieks Jūs atkal te redzēt/lasīt, lai veselība!
Tik tiešām!
Ak, dies... Nebūtu neko minējusi, ja neredzētu, ka Jamsim piemirsies pievienot laiku pēc kārtas daudzos komentāros.
Sapratu par ko runa. viewtopic.php?p=255265#p255265lianaliesma wrote: ↑10 Jun 2020 11:17 ...
P.S.
Vērotāj,
Tā kā mums visiem gadu gaitā ir izrādījies ērts un pārskatāms pieraksts komentāram "Ligzdas laiks - komentāra teksts - momentuzņēmums", varbūt jāieraksta kaut kur noteikumos? Lai nav kādam jāskaidro atkal un atkal.![]()
Man pašai arī nelikās tik nozīmīgi, uzsāku sarunu tikai pēc tam, kad redzēju, ka Zintai tas ir nozīmīgi un viņa to vairākkārt lūdza darīt (likt laiku komentāra sākumā, tikai ciparus). Kā moderatoram likās, ka ir svarīgi ņemt to vērā. (P.S. Parasti iekuļos nepatikšanās ar to, ka gribas aizlikt vārdu par kādu klusu/kautrīgu un neatbildētu lūgumu/cilvēku
Iedomājos, ka šīs Māra dienas bildes varētu izdot kā kartiņu komplektu (un otrā pusē laiku)MĀRIS wrote: ↑10 Jun 2020 11:52 Tad jau turpmāk no šādām bildēm vispār jāatsakās? Laika ta nav! viewtopic.php?p=254503#p254503
Pārskatīju Made vēlreiz to vietu, un neuzskatu, ka būtu netaktiski izrīkojies pret Lavanda8. viewtopic.php?p=254929#p254929 Varbūt mēs vienkārši patiešām runājam par 9 un 6, vai pareizāk sakot redzam lietas katrs savādāk...
Es par to "eksāmenu", kas jānoliek, pirms drīkst runāt.. ("Vispirms lai runātu, vajag kaut minimāli iepazīties ar tematu - šoreiz putna anatomiju.") es noteikti pieļauju kļūdas, jo neesmu iepazinusies.. bet neviens man tā nav uzbraucis..
Par kādu gan obligātumu var būt runa domubiedru forumā, vai ne, katram tak saprotams... Tas ir lūgums/ieteikums, ar pamatojumu, kāpēc tā ir ērtāk.Zinta wrote: ↑10 Jun 2020 13:51 ...ir ērti, ja pirms bildes vispirms ir laiks ciparos, nevis teksts ar paša notikuma aprakstu.
...
Lasot diskusijas, atvēru vienu Jāņa Ķuzes komentāru par bilžu atkārtošanos un, ka laika norādīšana palīdz viņam pārskatot piefiksētos notikumus. Galu galā mēs taču varam atļauties pierakstīt cipariņus tā, lai ir ātri un viegli atrast to, kas interesē un darīt to no "brīvas gribas un pie pilnas saprašanas"bez obligātuma piešķiršanas.
...
...
Tas ir labs paņēmiens - novest argumentāciju līdz galējībai