🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Beidzot mājā dzīve atsāksies Mums visiem...Urrraaaa
-
Sakiet, ko gribat, bet mans "tējkannas pierunāšanas" princips ir nostradajis par 100%.
No rīta tikai retu reizi izdevās pieslēgties, pat no Forumiem izmeta
Liku mieru novērojumiem, sameklēju Gulbja spēli Roland-Garros.
Kad nolēmu, ka ir jau laiks atkal pieslēgties tieši redzēju, kā Roberts ar zivi lido uz ligzdu.
Super!
Gulbis gan ir sācis zaudēt, kopš neskatos.

Kad nolēmu, ka ir jau laiks atkal pieslēgties tieši redzēju, kā Roberts ar zivi lido uz ligzdu.
Super!

Un Tu nebūtu dusmīgs uz vecākiem, ja tevi tā atstātu vienu?!Emotion wrote:man tas pats jautājums...vai tas tiešām ir Roberts?? Pieņemsim, ka šis Roberts bij tas pats ērglis, kas Vērotājas video ar ērgli, kas met loku ap Durberta māju, bet mani izbrīnīja tas, ka Durberts draudīgi atvēra knābi un piepūtās viņa virzienā........ kā pret svešinieku.
vai viņi no tāluma neatpazīst viens otru? un jā, šis ērglis arī man izskatā sgaisāks nekā pierastais Roberts. bet varbūt, ka kļūdos. ceru.
Iepriekšējo reizi, kad Roberts diennakti nerādījās ar barību un Durbertam ar Durbi vajadzēja badoties, Durberts arī pēc tam bija dikti dusmīgs uz Robertu un tāpat lamājās, kā tagad.
Tad tas bija humānās palīdzības sūtījums.....varbūt gaišums ir tāpēc ,ka saulīte un viss bija tik ātriSekotāja wrote:Hmm...bet vai tiešām tas bija viens no Durberta vecākiem? Izskatās citādāks..
Maz-ko-zinu wrote:Sakiet, ko gribat, bet mans "tējkannas pierunāšanas" princips ir nostradajis par 100%.
Super!
Šis Gulbis diezgan dumjš putns

Gaišs patiešām.
Manā bildē galva kā balodim.
Cerams, ka zinātāji apstiprinās, ka tas ir savējais.
Manā bildē galva kā balodim.

Cerams, ka zinātāji apstiprinās, ka tas ir savējais.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
-
Arī iepriekšējo reizi, kad Roberts vairāk, kā diennakti bija pazudis, Durberts uz viņu barās. Pat demonstratīvi atteicās no Roberta nestās zivs. Toreiz gan ligzdā bija arī Durbes nestā zivsEmotion wrote:... bet mani izbrīnīja tas, ka Durberts draudīgi atvēra knābi un piepūtās viņa virzienā........ kā pret svešinieku.

Viky wrote:Un Tu nebūtu dusmīgs uz vecākiem, ja tevi tā atstātu vienu?!Emotion wrote:man tas pats jautājums...vai tas tiešām ir Roberts?? Pieņemsim, ka šis Roberts bij tas pats ērglis, kas Vērotājas video ar ērgli, kas met loku ap Durberta māju, bet mani izbrīnīja tas, ka Durberts draudīgi atvēra knābi un piepūtās viņa virzienā........ kā pret svešinieku.
vai viņi no tāluma neatpazīst viens otru? un jā, šis ērglis arī man izskatā sgaisāks nekā pierastais Roberts. bet varbūt, ka kļūdos. ceru.
Iepriekšējo reizi, kad Roberts diennakti nerādījās ar barību un Durbertam ar Durbi vajadzēja badoties, Durberts arī pēc tam bija dikti dusmīgs uz Robertu un tāpat lamājās, kā tagad.
Viky, bet te kāds (Vērotāja?) minēja, ka putniem neesot emocija - aizvainojums, tad pieņēmu to, ka nav arī dusmu

nu vismaz mazajai zarniņai tika..
-
Katram var pienākt grūts brīdis. Svarīgi - padodas, vai ķepurojas.Prizhs wrote: Šis Gulbis diezgan dumjš putnsBojā nervus vairāk, nekā mūsu web kameru putnu dzīves
Gulbis ķepurojas. Tas nav viegli, svilpienu un ūjināšanas pavadītam.
- Brūnā Lācene
Pamēģiniet atcerēties, kā jūs pirmo reizi mūžā ēdāt ar karotīti. 
18.08 Roberts ir ticis klāt pie mīkstākām zivs daļām- nu laikam ir amats rokā?
Kāda gan jēga svešam ērglim piegādāt svešā ligzdā zivis? Vai tad mežā ir putnu Sarkanais Krusts?

18.08 Roberts ir ticis klāt pie mīkstākām zivs daļām- nu laikam ir amats rokā?
Kāda gan jēga svešam ērglim piegādāt svešā ligzdā zivis? Vai tad mežā ir putnu Sarkanais Krusts?
Last edited by Brūnā Lācene on 27 May 2015 18:09, edited 1 time in total.
pat atvēru vienu otram blakus vairākus explorerus, vienu ar kameru un citu ar forumu, lai nenokavētu vēl kautko svarīgu.
18.10 Nupat Durberts ēd jau pavisam veikli - tātad ātri iemācījās
Last edited by Hildina on 27 May 2015 18:10, edited 1 time in total.
Jā, bija tāds teksts. Bet nevar jau zināt kādas emocijas tajā brīdī Durbertu vadīja, jo viņi taču ir dzīvas būtnes, un visas dzīvās radības kaut ko jūt.Emotion wrote:Viky wrote:Un Tu nebūtu dusmīgs uz vecākiem, ja tevi tā atstātu vienu?!Emotion wrote:man tas pats jautājums...vai tas tiešām ir Roberts?? Pieņemsim, ka šis Roberts bij tas pats ērglis, kas Vērotājas video ar ērgli, kas met loku ap Durberta māju, bet mani izbrīnīja tas, ka Durberts draudīgi atvēra knābi un piepūtās viņa virzienā........ kā pret svešinieku.
Viky, bet te kāds (Vērotāja?) minēja, ka putniem neesot emocija - aizvainojums, tad pieņēmu to, ka nav arī dusmu
Brūnā Lācene wrote:Pamēģiniet atcerēties, kā jūs pirmo reizi mūžā ēdāt ar karotīti.
kas teica, ka nav ko vilkt paralēles ar cilvēka dzīvi?

moš kāds cits tētis pamanīja ērglēnu un vienkārši nometa zivi, lai ēd. Vai tad mēs zinam vai Roberts nebaro tādā pašā veidā citus bērnus :d

Kādreiz skatījos par lapsām vai vilkiem (speciāli tādi) - tur jaunules pusmāsas no iepriekšējā metiena palīdzēja izbarot mātei jaunos mazuļus. Zaķenes pat svešus mazuļus pabarojot, ja?Brūnā Lācene wrote:Kāda gan jēga svešam ērglim piegādāt svešā ligzdā zivis? Vai tad mežā ir putnu Sarkanais Krusts?
Bet es jau nezinu, ipaši par putniem neko nezinu..
-
Tu pīpē? Un ko?Emotion wrote:Brūnā Lācene wrote:Pamēģiniet atcerēties, kā jūs pirmo reizi mūžā ēdāt ar karotīti.
kas teica, ka nav ko vilkt paralēles ar cilvēka dzīvi?
moš kāds cits tētis pamanīja ērglēnu un vienkārši nometa zivi, lai ēd. Vai tad mēs zinam vai Roberts nebaro tādā pašā veidā citus bērnus :d![]()
ārlaulības
![]()
Tas - itkā "cits tētis" nolaidās ligzdā, nolika zivi un tikai tad, kad redzēja, ka Durberts pats grasās tikt galā ar zivi... tikai tad aizlidoja.
Jūras ērgļi nemaina partnerus. Ja nu vienīgi - ja partneris iet bojā.
- Lianaliesma
mooda wrote:Varētu arī to video ar zivs atnešanu ielikt....
2015 05 27 17h35m34s juras erglis MaleBringsFishLeaves , MSanmaelo
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

lianaliesma, paldies!
lianaliesma Paldies!!!