15.56 Visi bērni tagad pagriezušies papiņa virzienā

Labdien.Simba wrote: Es nez par to Tīnas nelabumu... var jau būt, ka tās ir tikai asakas, ko viņa atrij un tā siekalošanās ir normāla. Tikai neatceros no iepriekšējiem gadiem neko tamlīdzīgu. Būtu interesanti uzzināt no kāda speciālista, kā tad īsti ir ar zivjērgļu anatomiju un vai šāda siekalošanās un atvemšana ir normāla jeb tomēr īsti nē
Uz priekšu! Ja man būtu Viņa numurs - vienkārši uzzvanītu.Feja wrote:Šo ziņu izdzēsīšu. Esmu cilvēks, kas ir mazkautrīgs un rīkojas, tāpat kā Liz, tāpēc jautājums - varbūt padot brachux kādu ziņu mūsu visu vārdā par tiešraides nedarbošanos. Man ir viņa telefona numurs. Uzrakstīšu wacapā. Iespējams tikai jārestartē kaut kas, vai vismaz atbildēs, ka attālināti nevar palīdzēt. Nav tak valsts iestāde.
Sveiki, Liz!Liz01 wrote:Sveiki![]()
Unfortunately, I do not understand what happens with the camera.
Can it explain to me in English? Or really simply sentences in Latvian![]()
Diemžēl, es nesaprotu, kas notiek ar kameru. Vai tas izskaidro man angļu valodā?
Vai tiešām vienkārši teikumi Latvijā
Vispār, iespaidīgs video. Nekad nebiju skatījusies un nemaz nezināju, ka viņi arī tā "ņurko" pēc zivēm!MĀRIS wrote:
Jā,šo video netīšām jau labi sen uzgāju YouTube.Tā sapriecājos,ka piespiedu visus mājiniekus pat uz lielā ekrāna noskatīties.Vareni zvejnieki!Pavasare wrote:Vispār, iespaidīgs video. Nekad nebiju skatījusies un nemaz nezināju, ka viņi arī tā "ņurko" pēc zivēm!MĀRIS wrote:Un aprīnojami, kā putns var tā panest ar vienu kāju tik lielu zivi, kas pēc skata sver tik pat cik putns.
Un beidzot man top skaidrs, kāpēc ir bijušas reizes, kad mūsu zivjērgļi atlido viscaur slapji.![]()