He he, patinu un paskatījos.. Tūmanako arī teica savu vārduRaganiete wrote:09:02
Divi bērni atnāca pie kameras un nodemonstrēja savu attiecību skaidrošanu![]()

He he, patinu un paskatījos.. Tūmanako arī teica savu vārduRaganiete wrote:09:02
Divi bērni atnāca pie kameras un nodemonstrēja savu attiecību skaidrošanu![]()
Jā un - neviens no mazajiem vēl nav izlidojis, bet tam pavisam drīz jāsāk notikt.Raganiete wrote:Tūmanako sver 10,5 kg. :)Ar Tūmanako kopā uzturoties vismaz 4 jaunie putni.
"Sharyn Broni (DOC) •
Afternoon All, Tumanako was weighed behind the camera to me grabbing his bill. I needed to check his band again as there has been so much moving around. He is 10.5kg. The lightest was 6.9kg and the heaviest 12.6kg. We fed two chicks, none have fledged yet. There are at least 4 other chicks which are interacting with Tumanako now and it should not be too long before fledging begins.
Cheers "
Raganiete, man atkal nezkāpēc izskatās, ka viņi nevis noskaidro attiecības (kas izklausās pēc maza kašķa
Šonakt skatoties albatrosiņus,palika žēl pārējo bērnu,lianaliesma wrote: Raganiete, man atkal nezkāpēc izskatās, ka viņi nevis noskaidro attiecības (kas izklausās pēc maza kašķa), bet pamazām ar interesi sapazīstas un runājas, protams, pa vidam arī norādot, kuram kura manta/mamma/ligzda pieder
![]()
Nu jau tā ir,ka bērni reizēm sajūk.Gredzeni arī viņiem vienādi(tos ciparus taču neredz)Made wrote:Nu tā nobīdīšana uz kraujas malu man bija satraucoša.. vēlāk atcerējos, ka no turienes cilvēki nāk, tātad nevar tik viegli nokrist pavisam lejā (krauja stāva, kad no malas uz viņu skatās 3D Google kartē). Turklāt man gan sajuka tie bērni - sākumā nodomāju, ka Tūmanako pazūd, bet tad izlasīju Raganietes komentāru un uzticējos.
Smukiņi bezgala